Sada i zvanično: Benzema mu došao glave - Al Itihad smenio trenera!

08.11.2023

08:45

0

Saudijski klub odlučio da otpusti Portugalaca zbog loših rezultata, a glavni razlog je taj što je u bio u sukobu sa bivšim napadačem Reala

Sada i zvanično: Benzema mu došao glave - Al Itihad smenio trenera!
Karim Benzema - Copyright Profimedia/Stringer/Anadolu Agency

Sada je definitivno puklo i Nuno Espirito Santo smenjen je sa klupe Al Itihada, a razlog njegovog odlaska leži u sukobu sa bivšim igračem Reala Karimom Benzemom, ali i serija loših rezultata kluba iz Saudijske Arabije u poslednje vreme. 

- Posle duge analize, odlučeno je da je potrebna promena na klupi našeg kluba. Al Itihad želi da se zahvali Nunu Santu na svemu što je do sada uradio za naš klub - stoji u saopštenu.

Čini se da je ipak glavni razlog odlaska portugalskog stručnjaka leži u sukobu sa francuskim napadačem, navodno čak su njih dvojica u nekoliko navrata ulazili u verbalni sukob, iako su obe strane to demantovale. 

Oigledno da je to uticalo na lošu atmosferu u svlačionici, a to se najbolje moglo videti na prošloj utakmici kada je na klupu poslao Benzemu, što se ovom nije dopalo, a Al Itihad je izgubio od Al Kuva sa 2:0.

Portugalac je klub vodio na 52 utakmice, a najveće uspehe je napravio u prvoj sezoni kada je osvojio Super Kup i šampionat Saudijske Arabije.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: M. N.

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike