Benzemine nevolje u raju! Trener ga šikanira - isplivavaju šokantni detalji!

23.08.2023

16:43

0

Autor: A. Š.

Nekadašnji osvajač Zlatne lopte nije se našao na istim talasnim dužinama sa Nunom Espiritom Santom, tvrde lokalni mediji

Benzemine nevolje u raju! Trener ga šikanira - isplivavaju šokantni detalji!
Karim Benzema - Copyright Profimedia/Stringer/Anadolu Agency

Delovalo je sve prilično idilično na prvi pogled, ali kako se euforija oko dolaska Karima Benzeme u Saudijsku Arabiju stišava u prvi plan izlaze, očigledno ne mali, problemi unutar svlačionice Al Itihada.

Lokalni mediji saznaju da sve ozbiljnije varniči u odnosu Benzema sa trenerom Nunom Espiritom Santom, zbog čega mnogi oko Al Itihada strahuju od šokantnog transfera i ekspresnog odlaska nekadašnjeg osvajača Zlatne lopte.

Novinar „Avsata“ otkrio je iz upućenih izvora da se portugalski strateg već žalio upravi kluba kako se Benzema ne uklapa u njegovu koncepciju, uz pomalo šokantnu tvrdnju da strateg Al Itihada nije ni želeo Francuza u svom timu.

S druge strane, nekadašnji kapiten madiridskog Reala požalio se osobi s kojom je dogovarao dolazak u Saudijsku Arabiju na nelagodnost u radu sa trenerom i njegov osećaj da ga Santo tretira na neprofesionalan način.

Navodno, Benzema je tražio od trenera i kapitensku traku, što je Portugalac odbio pod izgovorom da je svlačionica već odabrala druge igrače.

Zbog svega toga francuski superstar je čoveka koji ga je doveo u Al Itihad zamolio da pronađe rešenje za problem u kojem se našao, tim pre što još nije debitovao u nacionalnom šampionatu Saudijske Arabije.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike