Ronaldu u Al Nasr stiže (ne)očekivano pojačanje iz Mančester sitija?!

31.10.2023

06:56

0

Autor: A. Š.

Britanski mediji pišu da su prebogati Saudijci „bacili udicu“ sjajno belgijskom vezisti

Ronaldu u Al Nasr stiže (ne)očekivano pojačanje iz Mančester sitija?!
Erling Haland i Kevin de Brujne - Copyright Profimedia

Fudbaler Mančester sitija i belgijski reprezentativac Kevin de Brujne razmatra mogućnost da nastavi karijeru u Saudijskoj Arabiji pošto ima ponudu Al Nasra, prenosi britanski "San".

Britanski mediji navode da je belgijski fudbaler srećan u Mančester sitiju, ali je navodno dobio izuzetno povoljnu ponudu Al Nasra.

De Brujne se oporavlja od povrede, a na teren će se vratiti naredne godine. Britanski mediji podsećaju da Belgijanac ima ugovor sa engleskim klubom do juna 2025. godine, ali nije siguran da mu je mesto na Itihadu" zagarantovano i po isteku saradnje.

De Brujne je ranije nagoveštavao da bi voleo da završi igračku karijeru u Mančester sitiju, koji navodno ne želi da produži saradnju zbog čestih povreda belgijskog reprezentativca. On bi zbog toga mogao da već na kraju ove sezone napusti aktuelnog šampiona Evrope i zaigra u istom klubu sa Kristijanom Ronaldom.

De Brujne (32) je u Mančester siti stigao 2015. iz Volfsburga, a pre toga je igrao za Verder, Čelsi i Genk. Za Mančester siti je odigrao 358 utakmica i postigao je 96 golova, a sa engleskim klubom osvojio je 14 trofeja. Za reprezentaciju Belgije 26 puta se upisao u listu strelaca na 99 mečeva.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike