Ten Hag ima anđela čuvara u Mančesteru – i to najvećeg! Samo on je razlog što Đavoli još ne traže novog menadžera!

08.11.2023

00:44

0

Rukovodstvo kluba sa „Old Traforda“ razmatralo je otkaz holandskom strategu, ali je jedan glas nadjačao sve ostale

Ten Hag ima anđela čuvara u Mančesteru – i to najvećeg! Samo on je razlog što Đavoli još ne traže novog menadžera!
Erik Ten Hag - Copyright Profimedia

Čelnici fudbalskog kluba Mančester junajted odlučili su pre nekoliko dana da Erik ten Hag i dalje bude menadžer kluba sa „Old traforda“, pošto je holandski trener dobio podršku Aleksa Fergusona, prenosi britanski „San“.

Britanski mediji navode da je rukovodstvo "crvenih đavola" razmatralo smenu Ten Haga zbog loših rezultata u ovoj sezoni. Međutim, holandski strateg je zadržao svoju funkciju, pošto je dobio maksimalnu podršku legendarnog menadžera Junajteda.

„Đavoli“ se posle 11. kola nalaze tek na osmom mestu na tabeli Premijer lige sa devet bodova manje od prvoplasiranog Mančester sitija, a nedavno su eliminisani u osmini finala Liga kupa od Njukasla iako su ovaj trofej osvojili prošle sezone. Mančester junajted je u prva tri kola Lige šampiona zabeležio samo jednu pobedu. Klub sa Old traforda je pobedio Kopenhagen, a poražen je od Bajerna i Galatasaraja.

Britanski mediji navode da je Ferguson impresioniran kako se Ten Hag drži dugoročnog plana igre, a pogotovo kako donosi teške odluke da bi sačuvao autoritet.

- Naravno, legendarni Škot je razočaran rezultatima, ali jasno je upravi poručio da nisu u pravu oni koji sada upiru prstom i traže krivicu aktuelnog menadžera - rekao izvor iz kluba za britanske medije.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike