Bahar posle novog Zvezdinog kiksa ni slovo o odgovornosti! To je fudbal, moramo da se podignemo!

01.11.2023

21:40

0

Autor: A. Š.

Trener crveno-belih svestan koliko je šampion večeras izgubio podelom bodova sa TSC-om

Bahar posle novog Zvezdinog kiksa ni slovo o odgovornosti! To je fudbal, moramo da se podignemo!
Barak Bahar - Copyright MN Press

Teški dani su pred Barakom Baharom na klupi Crvene zvezde. Stigao je letos izraelski strateg pompezno na najveći srpski stadion, ali osim glamuroznog dolaska malo toga lepog mu se dosad dogodilo na najvećem srpskom stadionu.

Posle 12. kola crveno-beli već zaostaju šest bodova za Partizanom, a posle dva poraza u gostima protiv Čukaričkog i Voždovca, srpski šampion je kiksnuo prvi put u svojoj kući, odakle je ogroman bod odneo TSC.

- Do samog kraja meča smo kontrolisali utakmicu. Iz jednog napada smo primili gol. Radili smo veoma naporno kako bismo trijumfovali na večerašnjoj utakmici. To je fudbal, ovo je težak trenutak za nas. Neophodno je da budemo efikasniji – istakao je posle meča Barak Bahar.

Zanimljivo, izraelski strateg nijedno slovo nije rekao o nečijoj odgovornosti za to što su rezultati Zvezde u dosadašnjem toku nacionalnog šampionata, blago rečeno, razočaravajući. Umesto toga, okrenuo se duelu sa Radnikom na „Marakani“.

- Već u subotu nas očekuje naredna utakmica, moramo da pobedimo na tom meču. Izgubili smo dosta poena na ovom duelu, svesni smo toga. Moramo da se podignemo i nastavimo da radimo – zaključio je Bahar.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike