Mesiju se ovo neće dopasti! Za Leovog bivšeg trenera Kristijano Ronaldo je najbolji fudbaler sveta!

27.10.2023

18:24

0

Autor: A. Š.

Portugalski as postigao je dva gola u trijumfu Al Nasra protiv katarskog Al Duhaila u azijskoj Ligi šampiona

Mesiju se ovo neće dopasti! Za Leovog bivšeg trenera Kristijano Ronaldo je najbolji fudbaler sveta!
Lionel Mesi i Kristof Galtije - Copyright Profimedia

Veliko rivalstvo Kristijana Ronalda i Lea Mesija drmalo je evropski fudbal više od 10 godina, da bi u smiraj impresivnih karijera dva najbolja fudbalera sveta u 21. veku svoj duel prebacili i na planetarni nivo, onog trenutka kada su rešili da u svoj CV upišu igranje u Saudijskoj Arabiji (Ronaldo - Al Nasr) odnosno američkoj MLS ligi (Mesi - Inter Majami).

Treneri koji su imali privilegiju da rade sa portugalskim i argentinskim superstarovima uglavnom „drže stranu“ onom igraču koji je bio pod njihovom komandom, a nepisano pravilo preskočio je Kristof Galtije.

Francuski strateg prošle sezone trenirao je Mesija u PSŽ-u, da bi pre nekoliko dana imao priliku da na delu, istina na suprotnoj strani terena, vidi Kristijana Ronalda. Njegov Al Duhail igrao je meč azijske Lige šampiona protiv Al Nasra i izgubio ga rezultatom 4:3, uz dva gola portugalskog asa, koji je očigledno ostavio veliki utisak na iskusnog francuskog stratega.

- Kada se sretneš sa Ronaldom ne možeš mnogo toga da uradiš. Postigao je dva sjajna gola, ne mogu da pronađem reči da ih opišem. Ono što je uradio je izuzetno za igrača od 38 godina. On je i dalje najbolji igrač na svetu – rekao je Galtije.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike