Siti nikada u istoriji Premijer lige na ovaj način nije dao gol na Old Trafordu! Halandov pogodak raritet mančesterskog derbija! (VIDEO)

29.10.2023

17:15

0

Autor: A. Š.

Zaista podatak za verovali ili ne…

Siti nikada u istoriji Premijer lige na ovaj način nije dao gol na Old Trafordu! Halandov pogodak raritet mančesterskog derbija! (VIDEO)
Erling Haland - Copyright Profimedia

Premijer ligu ovog vikenda obeležava mančesterski derbi. Na „Old Trafordu“ Junajted dočekuje Siti u meču kojem je prethodio i mali omaž nedavno preminuloj legendi „crvenih đavola“, ali i ostvrskog i svetskog fudbala, Ser Bobiju Čarltonu.

„Građani“ su na „Teatar snova“ stigli kao favoriti, a do vođstva su došli u 26. minutu posle poklona koji im je uručio Rasmus Hojlund.

Naime, mladi Danac je posle jednog centaršuta sa desne strane potpuno bespotrebno u kaznenom prostoru oborio Rodrija, a posle asistencije iz VAR sobe i kratkog pregledavanja snimka na terenu glavni arbitar meča Pol Tirni je pokazao na belu tačku.

I upravo je to nestvarni raritet ovog derbija. Erling Haland je sa bele tačke rutinski poslao Onanu na jednu, a loptu na drugu stranu, ušavši tako u istoriju, kako „građana“ tako i derbija Mančestera, jer Sitiju do večeras nikada u istoriji Premijer lige nije dosuđen penal na „Old Trafordu“.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike