Haland i ja, ljubav na prvi pogled? Ne, ne... Srećan sam sa svojom ženom! (VIDEO)

10.06.2023

12:01

0

Autor: G. F.

Kevin de Brujne do suza nasmejao sve pred finale Lige šampiona

Haland i ja, ljubav na prvi pogled? Ne, ne... Srećan sam sa svojom ženom! (VIDEO)
Kevin de Brujne - Copyright pritnscreen/twitter

Sasvim logično i očekivano u redovima Mančester sitija i Intera vlada surova ozbiljnost pred večerašnje finale Lige šampiona.

Sve su misli usmerene ka borbi na terenu, o taktici koju treba postaviti i sprovesti u delo, pa su i izjave aktera sve prošle u tom tonu.

Sve osim one koju je dao Kevin de Brujne na konferenciji za medije. Jedno sasvim legitimno pitanje pretvorio je u sjajan šou. Njegovom odgovoru svi su se od srca nasmejali.

Profimedia
Haland i De Brujne

Tema je bila savršena saradnja i savršeno uklapanje sa Erlingom Halandom od momenta kada je napadač stigao u klub, a pitanje je glasilo:

- Mnogo se priča o "hemiji" između tebe i Erlinga, ali da li je to bila ljubav na prvi pogled kada ste se letos upoznali?

- Ne, ne - ispalio je kao iz topa De Brujne, a kada su svi već počeli da se "hvataju za stomak od smeha" iazazvao je pravu "ludnicu" među novinarima nastavkom odgovora:

 

 

- Srećan sam sa svojom ženom!

Hoće li nasmejan napustiti i stadion u Istanbulu saznaćemo večeras od 21.00 kada počinje Liga šampiona. Znamo da bi jedna Ines volela da ne bude tako.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike