Nikada ne želim da stavljam sebe u prvi plan - Nikolić skroman, istakao saigrače, golove posvetio mami i sestri!

26.10.2023

14:29

0

Autor: A. S.

Iskusni napadač ima recept kako igrati u nastavku sezone

Nikada ne želim da stavljam sebe u prvi plan - Nikolić skroman, istakao saigrače, golove posvetio mami i sestri!
Nemanja Nikolić - Copyright FK Partizan

Fudbaleri Partizana u sredu su gostovali ekipi kragujevačkog Radničkog, u odloženom meču četvrtog kola Superlige, i upisali pobedu od 4:0. Dvostruki strelac za crno-bele bio je Nemanja Nikolić, dok su po jedan postigli Aldo Kalulu i Mateuš Saldanja.

Nikolić je u Kragujevcu dobio nešto veću minutažu, a iako je pokazao da na njegov učinak ne utiče vreme koje provede na terenu, uvek daje maksimum, opravdao je ulogu iskusnog napadača.

- Nikad ne želim da stavljam sebe u prvi plan, moram da priznam da su mi kod oba pogotka saigrači odlično asistirali, pa je samim tim meni ostao lakši deo posla. Naravno da mi prija što sam se upisao u strelce, a pogotke bih posvetio mami i sestri koje su danas bile na stadionu. Na stranu sve, uvek će iskočiti pojedinac koji će doprineti rezultatu, ali najbitnije je da Partizan ređa pobede! - rekao je Nikolić za klupski sajt, pa dodao:

- Nije bitno da li sam starter ili ulazim sa klupe! Svako želi što više da igra, međutim odluke šefa Duljaja niko ne treba da preispituje, posebno dok nam ovako dobro ide. Lično sam zadovoljan svojim učinkom i uticajem na igru i uvek ću svoju ulogu podrediti timskom uspehu! Nikada i nisam bio opterećen individualnom statistikom, ali samo neka se nastavi ovako, ne bunim se.

Prvi pogodak za crno-bele na meču je postigao Kalulu, što je na klupi izazvalo reakciju i radost upravo kod Nikolića.

- Naravno! Svi treba da se držimo kao jedan, a strani igrači pre svih treba da osete podršku, jer je možda na njima veći pritisak i očekivanja navijača. Nekad će biti bolje, nekad gore, ali u ovim trenucima svi dišemo kao jedan i iz te hemije i dobre atmosfere su se izrodile pobede u nizu.

Stjepanović upisao asistenciju, preskočio Ligu mladih

- Stjepanović je fenomenalan momak i svojim trudom je zaslužio da se danas nađe na terenu i doprinese asistencijom. Mislim da mu posle ovoga omladinci neće zameriti i da im je drago što se njihov saigrač borio za prvi tim Partizana. Njemu svaki minut na terenu znači, da oseti možda malo tvrđu igru u seniorskoj konkurenciji i da polako stiče iskustvo za daleko ozbiljniju ulogu, jer definitivno ima potencijala za tako nešto.

A iskusni napadač, koji po drugi put u karijeri nosi crno-beli dres, zna recept da Partizan nastavi ovako.

- Da se ne obaziremo na stanje na tabeli i neke moguće projekcije. Da treniramo kao i do sada i da svaka naredna utakmica bude najvažnija. Mi smo profesionalci i moramo zadržati fokus za dalji tok sezone. Na nama je da dobrim igrama i zalaganjem opravdamo trenutnu poziciju, a na kraju ćemo svoditi račune - istakao je Nikolić.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike