Tonali se nagodio, suspendovan manje nego što je strahovao! Stavio pare na Milan, Njukasl za njega dao milione, a sada biju glavu!

26.10.2023

13:54

0

Autor: A. S.

Ostao je samo još Zaniolo

Tonali se nagodio, suspendovan manje nego što je strahovao! Stavio pare na Milan, Njukasl za njega dao milione, a sada biju glavu!
Sandro Tonali - Copyright Profimedia

Skandal je uzburkao Italiju kada se pojavila vest da su fudbaleri reprezentacije umešani u nedozvoljeno klađenje, a ubrzo su obelodanjena i njihova imena.

Za sada je poznato da su umešani u čitavu priču Nikola Fađoli, Sandro Tonali i Nikolo Zanioli, a dok tužilaštvo radi na raskrinkavanju čitave mreže, polako se rešava i slučaj pomenutih igrača.

Fađoli je prvi priznao sve i nagodio se sa tužilaštvom, isto je želeo i Tonali, a njegova kazna je sada ozvaničena - fudbaler Njukasla  biće suspendovan na deset meseci zbog klađenja!

 

 

Kako prenose tamošnji mediji, Fudbalski savez Italije (FIGC) suspendovao je fudbalera zbog kršenja pravila o klađenju. On je navodno pristao na sporazum, pa ga u narednom periodu očekuje i terapija, zbog zavisnosti.

Navodno, prilikom boravka sa svojim advokatima u italijanskom tužilaštvu, on je priznao da se kladio na utakmice Milana, ali je zbog saradnje tokom istrage suspendovan na samo deset meseci, jer je lako mogao da dobije i pola godine više.

A zbog suspenzije sada će propustiti mečeve Njukasla do kraja sezone, ali i Evropsko prvenstvo 2024. godine, ukoliko se Italija plasira. Biće to veliki udarac za oba tima, a nema sumnje da više žali premijerligaš koji je letos za Tonalijev prelaz iz Milana isplatio čak 64 miliona evra! 

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike