U elitu sigurno neće, sada se Zvezda bori za Ligu Evrope: Stanković izabrao startere za Kluž, vratio se "grešnik" (SASTAVI)

16.08.2021

18:06 >> 20:01

0

Utakmica će biti odigrana sutra, na stadionu Rajko Mitić sa početkom u 21 čas

U elitu sigurno neće, sada se Zvezda bori za Ligu Evrope: Stanković izabrao startere za Kluž, vratio se "grešnik" (SASTAVI)
Copyright Dejan Stanković, MN Press

Filipo Falko je zbog povrede otpisan za prvu utakmicu plej-ofa Lige Evrope i samo na njega ne može da računa šef stručnog štaba Dejan Stanković. Svi ostali su na raspolaganju za prvi okršaj Crvene zvezde i Kluža. S obzirom na važnost meča na stadionu “Rajko Mitić”, za očekivati je da Stanković na teren izvede najbolje što ima u ovom trenutku.

Ovaj meč će u velikoj meri odrediti dalji tok evropske sezone. Jer povoljan rezultat može da otvori vrata grupi Lige Evrope, a nepovoljan vodi najverovatnije na stepenik niže, Ligu konferencija.

Ispred standardnog golmana Milana Borjana će biti četvorka: Milan Gajić, Aleksandar Dragović, Miloš Degenek i Milan Rodić.

Ispred će biti Seku Sanogo, kao i Gelor Kanga. Gabonac je odradio suspenziju, zbog crvenog kartona, pa se sada od njega mnogo očekuje. Da je bio u timu u revanšu u Moldaviji, možda bi bilo drugačije. Ipak, dueli sa Šerifom sada su završena priča. I ne vredi pričati o tome.

pročitajte još:

Ispred ovog tandema zaigraće trojka El Fardu Ben, Mirko Ivanić i Aleksandar Katai. Za Kataija se pojavila i informacija da neće biti spreman za duel sa Rumunima, ali je u petak sa treninga poslata slika kako svi treniraju bez problema, sa naglaskom na “desetku”. Verovatno bi umesto Bena starter bio Falko, ali se na njega, kao što je rečeno, ne računa zbog istegnuća mišića.

Najistureniji, kao i u prethodnim mečevima (najverovatnije) biće Luis Dioni, koji je u poslednje vreme najčešće Stankovićev prvi izbor. Ali ne možemo ni u potpunosti da isključimo Milana Pavkova. Visoki napadač koji će (pre svega) ostati upamćen po golovima Liverpulu je samo pre tri dana potpisao novi ugovor, do 2024. godine. Ako bude nekoh promena u odnosu na prethodne mečeve, verovatno će biti Pavkov.

Tako bi tim za duel sa Klužom trebalo da izgleda ovako: Borjan, Gajić, Dragović, Degenek, Rodić, Sanogo, Kanga, Ivanić, Ben, Falko i Dioni (Pavkov).

pročitajte još:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike