Golman Čukaričkog pred duel u Evropi: Fiorentina je kruna karijere za svakog od nas!

25.10.2023

00:44

0

Brđani gostuju u trećem kolu Lige konferencija slavnom klubu iz Firence

Golman Čukaričkog pred duel u Evropi: Fiorentina je kruna karijere za svakog od nas!
Nemanja Belić - Copyright foto: FK Čukarički

Fudbalere Čukaričkog očekuje u četvrtak (21.00 Tv Arena) jedan od najtežih protivnika u Evropi, u trećem kolu Lige konferencija igraju protiv Fiorentine.

Nema dileme da je zo to Brđane velika čast, jer igraju protiv tima koji je izuzetno cenjen i poštovan u evropskim okvirima, a golman Čukaričkog Nemanja Belić svestan je protiv kakve ekipe igraju.

- Lepo je igrati u Evropi, ovo su sad utakmice za uživanje. Neće biti treme, Fiorentina je kruna karijere za svakog od igrača. Teško da je neko osim Vranješa i Adžića igrao veće utakmice. Nema potrebe za strahom, imali smo ga protiv Genka i Olimpijakosa, tu školu smo naučili. Zbog prevelikog respekta prema rivalu olako smo primili dva gola, posle smo zaigrali bolje, ali nismo imali ni dovoljno sreće. Dešavaju se iznenadjenja u evropskim mečevima, zašto Čukarički ne bi kreirao jedno u narednom periodu - poručio je Belić.

On se dotakao i Nikole Milenkovića, jednog od najboljih fudbalera Fiorentine.

- Milenković je odličan štoper, jedan od najboljih igrača Srpske reprezentacije. Analiziraćemo i njegovu igru, kao i svih pojedinaca, dobro ćemo se spremiti i nadam se ostaviti lep utisak u Firenci - zaključio je Belić.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: M. N.

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike