Konačno lepe vesti iz Novog Sada! Bolingi stigao iz Afrike, pa bio u komi i sada je kod kuće!

20.10.2023

13:01

0

Autor: A. S.

Vojvodina sa oduševljenjem obelodanila dobre vesti nakon velike drame

Konačno lepe vesti iz Novog Sada! Bolingi stigao iz Afrike, pa bio u komi i sada je kod kuće!
Bolingi u dresu Vojvodine - Copyright MN Press

Konačno su dočekali navijači Vojvodine, igrači i oni bliski napadaču iz Konga, vest da je Džonatan Bolingi napustio bolnicu.

Još sredinom septembra, po povratku sa reprezentativne pauze, Bolingiju je pozlilo, pa je odmah smešten u bolnicu. Međutim, njegovo stanje nimalo nije bilo zadovoljavajuće, pa je u Institutu za plućne bolesti u Sremskoj Kamenici dugo bio u komi i na aparatima. Na kraju je utvrđeno da je reč o respiratornoj infekciji, ali, sada je sve to prošlost za napadača Vojvodine.

Iz kluba su sa velikim oduševljenjem saopštili dobre vesti.

- Fudbalski klub Vojvodina sa zadovoljstvom objavljuje da je naš napadač Džonatan Bolingi od danas na kućnom lečenju. Bolingi je napustio Institut za plućne bolesti u Sremskoj Kamenici, gde je bio na lečenju i rehabilitaciji od sredine septembra, kada se u lošem zdravstvenom stanju vratio sa reprezentativne pauze iz Demokratske Republike Kongo - naveli su iz novosadskog kluba, pa dodali:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by FK Vojvodina (@fk_vojvodina)


- Uz pravovremenu reakciju i brigu lekara i celokupnog medicinskog osoblja na Institutu u Sremskoj Kamenici, Bolingi se uspešno oporavio i od danas je na kućnom lečenju. FK Vojvodina želi da se ovim putem još jednom zahvali svima na Institutu za plućne bolesti, a svom Džonatanu Bolingiju da se što pre vrati na teren, da zajedno slavimo nove pobede i njegove golove - piše u saopštenju Vojvodine.

Srećne vesti za sve kojima je Stara dama u srcu, a sigurno i vetar u leđa sa Bolingijeve saigrače, koji u nedelju od 18 sati igraju sa ekipom Radnika.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike