Vojvodina u poseti Bolingiju: Lepo se oporavlja, nadamo se njegovom brzom izlasku! (FOTO)

12.10.2023

11:42

0

Autor: A. S.

Bitno da više nije u komi

Vojvodina u poseti Bolingiju: Lepo se oporavlja, nadamo se njegovom brzom izlasku! (FOTO)
Funkcioneri Vojvodine kod Bolingija - Copyright Instagram/fk_vojvodina

Članovi Vojvodine, sekretar kluba Dragan Vukućević, doktor Stefan Vidosavljević i fudbaler Lazar Rosić, juče su obišli Džonatana Bolingija koji se oporavlja od respiratorne infekcije.

Igrač iz DR Konga, koji se po povratku u Srbiju, nakon reprezentativnih mečeva požalio na zdravstvene probleme, ubrzo je završio u bolnici, gde mu je ustanovljena respiratorna infekcija.

Bolingi se našao u teškom stanju, bio je u komi, na intenzivnoj nezi, a krajem sepembra je došlo do promene i dobrih vesti iz bolnice u Sremskoj Kamenici.

Ipak, i dalje je hospitalizovan, a svakodnevno ga posećuju saigrači, kako bi mu preneli pozitivnu energiju i snagu da što pre težak period ostavi iza sebe.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by FK Vojvodina (@fk_vojvodina)

 

Sekretar kluba Dragan Vukićević, doktor Stefan Vidosavljević i Lazar Rosić juče su obišli Džonatana Bolingija u bolnici. Džonatan Bolingi se lepo oporavlja i svi se nadamo njegovom brzom izlasku. Njegovi saigrači redovno ga obilaze i pružaju mu podršku kako bi se što pre oporavio. Rester fort Boli! - napisali su iz Vojvodine na Instagramu.

"Rester fort" na francuskom znači "ostani jak".

Bonus video

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike