Strašne vesti iz Vojvodine, napadač hitno prebačen na intenzivnu negu! Još se ne zna šta mu je!

15.09.2023

14:36

0

Autor: G. F.

Džonatan Bolingi se pri povratku iz Konga požalio na tegobe i zbrinut je u Institutu u Sremskoj Kamenici

Strašne vesti iz Vojvodine, napadač hitno prebačen na intenzivnu negu! Još se ne zna šta mu je!
Džonatan Bolingi - Copyright FK Vojvodina.rs

Loše vesti stigle su iz FK Vojvodina! Napadač Džonatan Bolingi hitno je primljen u Institut u Sremskoj Kamenici i smešten na intenzivnu negu.

Klupski lekar Borko Vukosav ispričao je kakva je trenutna situacija sa Bolingijem.

 

 

- Nakon utakmice sa Radničkim 1923, Bolingi je otputovao u Kinšasu na reprezentativne obaveze sa selekcijom DR Konga, nakon čega se vratio u noći, 14. septembra. Po dolasku je prijavio da se loše oseća i odmah je prebačen na Urgentni centar KC Vojvodine, gde je urađena detaljna i kompletna dijagnostika. Zbog teškog zdravstvenog stanja, konzilijum lekara je odlučio da Bolingi bude prebačen na Institut za plućne bolest u Sremskoj Kamenici, gde je primljen u jedinici intenzivne nege. Tamo je dodatno podvrgnut detaljnoj dijagnostici. Njegovo stanje je ozbiljno, teško, ali dobro i ja sam zadovoljan što je na najboljem mogućem mestu. O njegovom zdravlju brine tim specijalista koji ima enormno iskustvo za lečenje u ovakvom stanju. Svi se nadamo da će se Džonatan izvući i prebroditi ovo teško stanje. Uzroci su nepoznati, u toku su i dalje detaljne analize, svi dosadašnji testovi do sada su negativni. Prati se i epidemiološka situacija u Kinšasi, u kontaktu smo sa njegovim lekarima u reprezentaciji i lokalnim doktorima. Terapija je u toku. Naš medicinski tim je u konstantnom kontaktu sa lekarima u Institutu, i čekamo dalji razvoj događaja.

Nadamo se da će u najkraćem mogućem roku biti poznato šta je uzrok lošeg zdravstvenog stanja Bolingija, te da će se fudbaler brzo oporaviti i nastaviti sa normalnim životom.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike