Jovetić bio ubeđen u podelu bodova, Crnogorci realni posle poraza u Beogradu: Srbija ima kvalitet, izmene napravile razliku!

18.10.2023

00:10

0

Kapiten Sokolova, asisten kod gola Adam Marušić i selektor Miodrag Radulović složni u oceni meča na Marakani

Jovetić bio ubeđen u podelu bodova, Crnogorci realni posle poraza u Beogradu: Srbija ima kvalitet, izmene napravile razliku!
Stevan Jovetić na meču sa Srbijom - Copyright MN Press

Kapiten fudbalera Crne Gore Stevan Jovetić izjavio je da je verovao da njegov tim može da izbori makar bod protiv Srbije u meču kvalifikacija za EP 2024. godine.

Srbija je večeras u Beogradu pobedila Crnu Goru rezultatom 3:1 u meču grupe G kvalifikacija za EP 2024, a nekadašnji kapiten Partizana je naveo da je presudio individualni kvalitet „orlova“.

- Mislim da smo odigrali dobro prvo poluvreme. Prvi gol Mitrovića je izmišljen, tu se ništa nije moglo. Morali smo bolje u drugom delu, pali smo i fizički i Srbija je to iskoristila - rekao je Jovetić za TV Arena sport.

On je istakao da Crna Gora nije izgubila sve šanse za plasman na EP 2024.

- Srbija ima kvalitet zaista. Izmene su kod njih urodile plodom. Iskreno bio sam ubeđen da ćemo odigrati nerešeno, ali šta je tu je, imaćemo još šansi - dodao je Jovetić.

Fudbalski reprezentativac Crne Gore Adam Marušić je istakao da je dao maksimum na duelu sa Srbijom.

- Na meni je bilo da dam maksimum u svom gradu kao profesionalac. Dali smo svi maksimum, rezultat nije kao što smo očekivali. Moramo da izađemo uzdignute glave, jer smo dali sve od sebe - rekao je Marušić posle meča za TV Arena sport.

On je naveo da su Sergej Milinković-Savić i Filip Kostić napravili razliku na večerašnjem meču u korist Srbije.

- Uspeli smo posle gola da se vratimo, čak smo bili i opasniji na kraju prvog dela. Srbija je u nastavku pokazala da ima veliki kvalitet. Sergej i Kostić su pravili razliku. Svi znaju kakav je Sergej igrač. Kad se izađe na teren mali datelaji prave razlike. Tako je bilo večeras, tako je bilo i u Podgorici. Srbija je pobedila na kvalitet. Mi idemo kući uzdignute glave - istakao je Marušić.

Sličnog razmišljanja bio je i selektor Crne Gore Miodrag Radulović.

- Opet je presudio individualni kvalitet, kao i u Podgorici. Kad takva dva igrača potegnete sa klupe, donesu vam prednost. Mi smo krenuli na sve ili ništa nakon drugog gola. Pokušali da preokrenemo. Nakon tri minuta smo primili još jedan i utakmica je bila gotova. Čestitao bih Srbiji na plasmanu. Bila je korektna utakmica – kazao je crnogorski strateg i dodao:

- Rekao sam i posle žreba i nakon poraza Srbije u Mađarskoj da je Srbija najkvalitetnija ekipa u grupi. Imali smo dosta pehova u otvaranju utakmice. Prvi udarac je završio u našoj mreži. Imali smo tu povredu. Izjednačili smo, odigrali hrabro i otvoreno do tog 72. minuta - rekao je Radulović za TV Arena sport.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike