Partizan ima novo lice na treningu! Poznati superligaški golman nakon dva meča u Saudijskoj Arabiji, došao da zaoštri konkurenciju! (VIDEO)

16.10.2023

13:59

0

Autor: A. S.

Crno-beli se zahuktali

Partizan ima novo lice na treningu! Poznati superligaški golman nakon dva meča u Saudijskoj Arabiji, došao da zaoštri konkurenciju! (VIDEO)
Miloš Krunić - Copyright printscreen/instagram/fk partizan

Fudbaleri Partizana spremaju se za nastavak sezone, pa su i tokom reprezentativne pauze vredno radili. Crno-beli su, nakon sezone za zaborav, rešili da u ovoj godini poprave utisak i vrate se na prepoznatljiv put.

Zato je Igor Duljaj sa ekipom radio u Zemunelu, a interesantno, na treningu je viđeno i jedno novo lice, dobro poznato na domaćim terenima, golman Miloš Krunić.

Bivši čuvar mreže Voždovca, letos je sa Krova, kao slobodan igrač otišao u Saudijsku Arabiju, međutim, nakon dva meseca i samo dva meča je došlo do raskida ugovora, pa je ponovo u Srbiji.

 

 

Krunić se sada nalazi na mestu gde je nekada blistao i to u dresu Zemuna, pa je očigledno ostavio dobar utisak na crno-bele koji su mu pružili priliku da trenira sa igračima Partizana.

Krunić je tako zaoštrio konkurenciju na gol liniji, u Partizanu su, pored prvog golmana Aleksandra Jovanovića i odlični Nemanja Stevanović, a nedavno je seniorskoj ekipi priključen i mladi Vanja Radulaški.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike