Najveća uzdanica selekcije Crne Gore pred meč sa "orlovima" u utorak: Za Beograd nam je potrebno 11 lavova!

14.10.2023

18:53

0

Autor: D. P.

"Vreme je da nas isprati sreća i ako odigramo slabije"

Najveća uzdanica selekcije Crne Gore pred meč sa "orlovima" u utorak: Za Beograd nam je potrebno 11 lavova!
krstovic - Copyright MN Press

Napadač italijanskog Lećea Nikola Krstović sa velikim ambicijama dolazi u utorak u Beograd na meč protiv Srbije.

Bivši centarfor Crvene zvezde i vođa napada selekcije Crne Gore kaže da uvek oseti posebnu ljubav i želju kada obuče dres nacionalnog tima:

- Moramo da se pripremimo najbolje što možemo, da svako ispuni zadatke. Da izađemo na teren hrabro, kao 11 lavova i da iz pomoć onih koji će ući s klupe izvučemo pozitivan rezultat - a to je pobeda - rekao je Krstović za "Vijesti".

- Za mene je svaki meč bitan, ali kad obučeš dres sa državnim grbom ipak osećaš posebnu ljubav i dodatnu želju. Vraćam se na teren gde sam igrao dve godine i to je dodatni motiv da pružim maksimum, ali niko ništa ne može sam ako ekipa ne odigra dobro. Nadam se da ćemo svi biti pravi.

MN Press
Vlahović u Podgorici

Crna Gora je u prvom meču u Podgorici poražena od naše reprezentacija sa 2:0, a oba gola dao je Dušan Vlahović koga u utorak neće biti zbog povrede.

- Sitnice su uticale da izgubimo prvi meč. Bili smo bolji 70-80 minuta, onda primili prvi gol, pa drugi u momentima kad smo svi otišli napred u nameri da izvučemo makar remi. Nadam se da će u Beogradu biti drugačije, a i vreme je da nas isprati sreća i ako odigramo slabije, kao što je bilo protiv Bugarske. Zaslužili smo to gledajući sve mečeve od početka kvalifikacija.

Crna Gora u Beograd putuje nekompletna, jer neće biti Igora Vujačića zbog kartona i povređenih Nikole Šipčića, Viktora Đukanovića, Slobodana Rubežića, Marka Bakića i Andrije Radulovića.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike