VAR protiv Srbina, ali je to Mitrogola samo naljutilo! Gol za pobedu i prvo mesto na tabeli! (VIDEO)

29.09.2023

21:35

0

Autor: G. F.

Srpski centarfor postigao drugi gol za Al Hilal u duelu sa Al Šababom

VAR protiv Srbina, ali je to Mitrogola samo naljutilo! Gol za pobedu i prvo mesto na tabeli! (VIDEO)
VAR kaže da nije penal - Copyright printscreen/Twitter/Saudi League BUZZ

Fudbaleri Al Hilala ostvarili su važnu pobedu nad Al Šababom (2:0), a velike zasluge za to idu na račun nekadašnjeg fudbalera Partizana.

Domaći tim, za koji igraju srpski reprezentativci Aleksandar Mitrović i Sergej Milinković-Savić mogao je do lepe prednosti već u prvom delu igre, ali je na semaforu ostalo 0:0.

Najpre u 26. minutu, kada je Mitrović oboren povlačenjem za dres i kada je sudija pokazao na penal. Namestio je srpski centarfor loptu na belu tačku, spremao se da načne rivala, a onda je iz VAR sobe stigla dojava da jedanaesterca nema!

 

 

Ipak, samo 10 minuta kasnije ipak je bio penal. Posle prekršaja nad Sergejem nije bilo nikakve dileme. Samo sada loptu nije uzeo Mitrović, nego Nejmar.

 

 

Brazilac se zaleteo, šutirao u donji desni ugao, ali je golman gostiju uz pomoć stative sačuvao svoju mrežu. Sve to je izgleda baš "naljutilo" našeg reprezentatinvog napadača, pa je u drugom delu pronašao način da pokaže zbog čega nosi nadimak Mitrogol!

 

 

Al Hilal je poveo u 68. minutu preko Kalidua Kulibalija, a onda je srpski centarfor u 76. minutu duplirao prednost svog tima i lansirao ga na prvo mesto na tabeli.

 

Standings provided by Sofascore

 

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike