Zvoni mi telefon u 4 ujutru, vidim da je Ronaldinjo! Mojoj ženi je sve odmah bilo jasno!

14.10.2023

15:15

0

Autor: G. F.

Kevin Princ Boateng otkrio kako mu je Brazilac napravio probleme

Zvoni mi telefon u 4 ujutru, vidim da je Ronaldinjo! Mojoj ženi je sve odmah bilo jasno!
Kevin Princ Boateng - Copyright Profimedia

Jedan od najsvežijih fudbalskih penzionera Kevin Princ Boateng ispričao je zanimljivu priču iz vremena kada je igrao za Milan.

Tada mu je saigrač bio legendarni Brazilac Ronaldinjo, s kojim je često umeo da zanoći na raznim zabavama. Svojoj ženi Boateng je govorio da ide da igra poker i sve je bilo u redu do jedne noći.

 

 

- Telefon mi je zazvonio u 4 ujutru, video sam da je Ronaldinjo. Žena je pitala šta se dešava i rekla mi da se javim. Nisam hteo jer sam mislio da se Ronaldinjo samo zabavlja i da je možda i pijan - rekao je Boateng, pa dodao da je na insistiranje supruge na kraju ipak morao da se javi.

- Stišao sam zvuk da ne bih slušao kako viče u slušalicu. "Gde si?", vikao je, a u pozadini je muzika gruvala svom snagom. Rekao sam da sam u krevetu, a onda je on ponovo progovorio: "Hajde, reci ženi da ćeš da igraš poker". Sve je čula i moja supruga i tada je shvatila da sam je sve vreme lagao o kartanju!

Bio je to prvi brak Boatenga koji nije dugo potrajao, a nije otkriveno da li je to druženje sa Ronaldinjom bilo jedan od razloga za razvod.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike