Srbiju čeka ludnica u Budimpešti! Mađari za tri sata prodali 65.000 karata za meč!

11.10.2023

15:35

0

Autor: G. F.

Naneli smo im bol u Beogradu, dolaze da se revanširaju, kaže iskusni Šalai

Srbiju čeka ludnica u Budimpešti! Mađari za tri sata prodali 65.000 karata za meč!
Puna Puškaš Arena čeka Srbiju - Copyright Profimedia

Fudbaleri Srbije i Mađarske igraju u subotu u Budimpešti verovatno najvažniji meč u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo.

Znaju to si ovde, ali i svi tamo, pa je za samo tri sata prodato svih 65.000 ulaznica za duel na Puškaš Areni.

Tamošnji navijači će napraviti "ludnicu" na stadionu, ali fudbaleri ne žele da podlegnu euforiji koja vlada među njihovim zemljacima.

Fudbaler Frajburga, jedan od važnijih šrafova u timu Mađarske, Roland Šalai prilično mirno najavljuje utakmicu.

- Srpski tim je prepun dobrih igrača i možemo sa njima da se nosimo samo ako budemo pravi tim. Izostanak Vilija Orbana je udarac za nas, jer je on naš ključni igrač, ali verujem da ćemo ga odmeniti na pravi način. Naneli smo Srbima bolan poraz u Beogradu, oni sad dolaze kod nas sa željom da se revanširaju. Samo ako budemo disciplinovani i posvećeni kao kada smo igrali kod njih, moći ćemo da dođemo do dobrog rezultata - rekao je Šalai i objasnio da je i sam primio bezbroj poziva ljudi koji su poželeli da uživo gledaju duel Mađarske i Srbije:

- Pokušao sam da pomognem svakome ko je tražio kartu, ali za mene je najvažnije da će mi roditelji biti na stadionu. Oni su mi najvažniji.

Đalai je za kraj poručio da svi u reprezentaciji veruju da će u naredne dve utakmice sa Srbijom i Litvanijom obezbediti plasman na Evropsko prvenstvo.

- Svi u timu smo maksimalisti, želimo da uzmemo svih šest bodove iz ove dve utakmice. Neće biti lako, pogotovo protiv Srbije, koja dolazi dodatno motivisana posle poraza u Beogradu, ali ne plašimo ih se. Naš cilj je jasan, želimo da u oktobru završimo posao oko plasmana na EP.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike