Zvezdini Izraelci objavili potresne video-snimke iz domovine! Bahar i njegov pomoćnik uznemireni: To je trenutno naša realnost! (VIDEO)

09.10.2023

22:45

0

Autor: A. Š.

Teško je stručnom štabu srpskog šampiona poslednjih dana da se fokusiraju isključivo na posao

Zvezdini Izraelci objavili potresne video-snimke iz domovine! Bahar i njegov pomoćnik uznemireni: To je trenutno naša realnost! (VIDEO)
Barak Bahar i Adam David - Copyright MN Press

Život profesionalnih sportista je surov, nema tog igrača ili trenera koji to neće istaći u svakoj mogućoj prilici. I, iako su skloni klišeima i frazama, ovoga puta su i te kako u pravu, jer u svakoj situaciji se od njih očekuje da isporuče ono što navijači žele, bez obzira na to šta im se u životu dešava van sportskog borilišta.

A stručnom štabu Crvene zvezde trenutno je izuzetno teško da se fokusiraju samo na profesionalne obaveze. Jer, u domovini Baraka Bahara i njegovih pomoćnika bukti rat sa pripadnicima Hamasa, koji od subote ubijaju i kidnapuju njihove sugrađane.

Kako bi svojim pratiocima na društvenim mrežama dodatno približili šta se dešava u Izraelu, Zvezdin šef struke i njegov pomoćnih Adam David objavili su veoma potresne snimke na kojima se vidi deo užasa kroz koji trenutno prolazi narod u Izraelu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Barak Bachar (@barakbachar)

- Zdravo Srbi, želim da vas u to uputim šta se dešava u mojoj zemlji. Znam da je teško poverovati da se ovako nešto dešava bilo gde u svetu, ali to je trenutno naša realnost. Šta biste vi uradili u ovoj situaciji – napisao je na Tviteru David.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike