Duljaj ima "paklenog" igrača! Rekao mi je "šefe ja sam spreman"!

07.10.2023

22:24

0

Autor: D. N.

Šef stručnog štaba crno-belih hvalio i Natha

Duljaj ima "paklenog" igrača! Rekao mi je "šefe ja sam spreman"!
Copyright MN Press

Šef stručnog štaba Partizana Igor Duljaj imao je razloga da bude zadovoljan, pošto je njegov tim pobedio sa 2:0. Golove protiv Mladosti dali su Bibars Natho i Gajas Zahid o kojima je strateg crno-belih pričao posle meča.

- Do poslednjeg momenta nisam znao šta će biti sa sastavom. Momci su se žrtvovali i svaka im čast na tome. Pokazali su da im je stalo do ekipe, da im je stalo da Partizan ide u onom pravcu u kojem treba da ide. Nema euforije, stojimo mirno, stabilno na obe noge. Tek je početak. Svaka utakmica za naš je finale - kazao je Duljaj, a onda pohvalio i Natha.

Igrao je uprkos dešavanjima u Izraelu

- Rekao sam mu da ću ga razumeti ako nije u stanju da izađe na teren, da slobodno kaže. On je vezan za Partizan i veoma je bitan šraf i zahvaljujem mu se što je imao hrabrosti i snage i pored teške situacije.

Porodica mu je okej, pričali smo. Dalje detalje ne znam. To je izuzetno lep gest (slavlje svih igrača sa njim posle gola) i to pokazuje da su momci povezani i da smo zajedno. Samo tako možemo da dođemo do onoga što želimo, a to je da uživaju u fudbalu - dodao je trener Partizana, a onda hvalio i novajliju Zahida. 

MN Press
 

- To je igrač koji paklen, inteligentan, vredan, pošten, radan i imali smo takav dogovor da kad bude spreman počeće i da igra. Došao je pred ovu utakmicu i rekao "Šefe ja sam spreman". Dogovor stoji - igraš - zaključio je Duljaj.

Sada sledi pauza od dve nedelje, zbog obaveza reprezentacija.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike