Izraelci bi da zakuvaju problem između trenera i Ivanića: "Jedna zvezda tima kritikovala je Bahara" (VIDEO)

05.10.2023

12:45

0

Autor: D. P.

Njihova interpretacija izjave Mirka Ivanića mogla bi da napravi problem sa Baharom.

Izraelci bi da zakuvaju problem između trenera i Ivanića: "Jedna zvezda tima kritikovala je Bahara"  (VIDEO)
Copyright Printscreen/TV Arena sport

Izraelski portal "Sport 5" možda se izgubio u prevođenju sa srpskog, ali njihova interpretacija izjave Mirka Ivanića mogla bi da napravi problem između igrača i trenera Baraka Bahara.

Ivanić je u miks zoni u mikrofon Arena Sport TV rekao da bi trener Bahar mogao najbolje da odgovori zašto je došlo do pada u igri tokom drugog poluvremena i da on nije taj koji bi mogao da donese sud na tu temu.

- Uz dobre reči u srpskim medijima o pripremi meča Baraka Bahara za utakmicu, našao se i neko ko je na kraju direktno kritikovao izraelskog stručnjaka. To što su Srbi još jednom izgubili prednost nakon poluvremena prokomentarisala je jedna od zvezdi tima Marko Ivanić - "Pad nivoa u drugom poluvremenu? Pitajte trenera zašto se to desilo, on je odgovoran za to".

Isti portal, želeći da opiše sve teži položaj Bahara na Marakani, naveo je da su pojedini srpski mediji "objavili komentare ljutih navijača koji nisu zadovoljni onim što se sinoć dogodilo na Marakani".

- Mnogi navijači nisu bili zadovoljni izborom igrača. Neki su već izgubili veru u njega - prenose Izraelci svoje utiske iz Beograda.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike