Zvezdino nesuđeno pojačanje uskoro u novom klubu: Jedan od favorita za potpis Prijovića ispao iz trke

19.08.2021

15:48 >> 15:51

0

Autor: Adam Štulić

Iskusni srpski centarfor na putu da pronađe novi angažman

Zvezdino nesuđeno pojačanje uskoro u novom klubu: Jedan od favorita za potpis Prijovića ispao iz trke
Copyright Aleksandar Prijovic, MN Press

Trebalo je da Aleksandar Prijović bude jedan od najjačih Zvezdinih aduta u pohodu na grupnu fazu Lige šampiona, ali do dogovora iskusnog napadača i srpskog šampiona na kraju nije došlo.

Nekadašnji reprezentativac „orlova“ nedavno je postao slobodan igrač, pošto je raskinuo ugovor sa Al Itihadom, posle čega su poljski mediji izvestili da Prijović na stolu ima ponude iz Grčke, Turske i Rusije, što su mnogi iskoristili da iskusnog centrfora povežu s povratkom u PAOK.

Ipak, realnost je malo drugačija, detalje je objasnio Prijovićev agent Filip Lesnievski.

– Aleksandar konačno nije igrač Al Itihada. Tokom svoje dve i po godine u Saudijskoj Arabiji, razmišljao je o povratku u Evropu. Ima želju da se ponovo bori na najvišem nivou – kazao je Lesnievski i dodao:

– Ne znam šta se piše u Poljskoj, Prijović je već nekoliko dana slobodan igrač i radim na zatvaranju posla za njegovu budućnost. Brzo će biti spreman jer je disciplinovan i ima ličnog trenera.

Aget srpskog igrača istakao je kako on traži novi izazov.

Pročitajte još

– Nemam društvene mreže da bih video šta ljudi pišu. Nisam s njim razgovarao o tome, ali znam da prima puno poruka. Imao sam kontakt s PAOK, ali trenutno nema šanse da se Prijović vrati u Solun, zbog čega ne želim ništa više da kažem na tu temu – kazao je Filip Lesnievski.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike