Poruka Delija za Grobare: Hvala što ste došli na pomen junacima iz Banjske! Ovo je temelj za normalizaciju odnosa

28.09.2023

08:32

0

Autor: D. P.

Ujedinjeni u nesreći

Poruka Delija za Grobare: Hvala što ste došli na pomen junacima iz Banjske! Ovo je temelj za normalizaciju odnosa
Copyright 24sedam/Goran Sivački

Nekoliko hiljada navijača okupilo se sinoć ispred hrama Svetog Save na Vračaru na pomenu stradalim Srbima u mestu Banjsko na Kosovu i Metohiji.

Pristalice Crvene zvezde zahvalili su se svima koji su došli, a posebno navijačima Partizana koji su u velikom broju prisustvovali pomenu. Za crveno-bele taj gest je temelj buduće normalizacije odnosa dve navijačke grupe:

- Večeras se u hramu Svetog Save okupilo nekoliko hiljada ljudi na pomenu našoj braći Stefanu, Bojanu i Igoru koju su junački položili svoje živote za otadžbinu na Kosovu i Metohiji. Pomen je služio vladika Stefan sa sveštenstvom hrama. Zahvaljujemo se svima koji su se odazvali našem pozivu, naročito navijačima drugih klubova koji su pokazali da postoje stvari koje su mnogo značajnije od naše klupske pripadnosti - pišu Delije i nastavljaju:

24sedam/Goran Sivački
Okupljeni na pomenu oko hrama

- Hvala navijačima OFK Beograda, Zemuna, Voždovca ali posebno hvala navijačima Partizana koji su u ogromnom broju došli na pomen. Umesto na ulici i na tribinama jedni naspram drugih, danas smo stajali u Hramu jedni pored drugih. Pokazana je visoka svest i ljudskost koja neka bude samo početak i temelj buduće normalizacije naših odnosa - napisale su Delije.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike