Delije zovu na skup zbog ubistava Srba na Kosovu! Obavestite sve koje poznajete - ispred hrama Svetog Save pomen našim herojima!

26.09.2023

17:26

0

Autor: 24sedam

Navijači Crvene zvezde izrazili saučešće porodicama nastradalih

Delije zovu na skup zbog ubistava Srba na Kosovu! Obavestite sve koje poznajete - ispred hrama Svetog Save pomen našim herojima!
Navijači Crvene zvezde - Copyright MN Press

Trebalo je da se u sredu u 19.00 odigra 171. večiti derbi u fudbalu.

Zbog dana žalosti u čast Srbima ubijenim na Kosovu i Metohiji fudbala neće biti, ali navijači Crvene zvezde pozivaju sve da se okupe i odaju počast nastradalima.

Instagram/butikdelije
Stefan Nedeljković

Ovo je saopštenje najvatrenijih pristalica Crvene zvezde.

- Obraćamo se svim Delijama, simpatizerima Crvene zvezde, ali i svim građanima Srbije. U nedelju ujutru herojski je za svoj narod i svoju otadžbinu život položio naš drug sa tribine Stefan Nedeljković. U vreme kada je trebalo da se odigra derbi sa Partizanom, sutra (sreda) u 19 časova u hramu Svetog Save na Vračaru održaće se pomen za pokoj duše Stefanu i ostalim herojima koji su pali na Kosovu i Metohiji za slobodu našeg naroda i naše zemlje! Obavestite sve koje poznajete, povedite svoje roditelje, decu, prijatelje... Da pokažemo zahvalnost onima koji su stradali za sve nas! Večan spomen novim Obilićima! KOSMET VEČNO ZEMLJA NAŠA! - stoji u saopštenju Delija.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike