Vulićević savetuje stručni štab, Ostojić ne želi da izdvaja igrače: Bivši fudbaleri Partizana iskreni pred derbi - Samo da se pobedi!

25.09.2023

08:31

0

Autor: A. S.

Javnost polako postaje euforična pred 171. večiti derbi

Vulićević savetuje stručni štab, Ostojić ne želi da izdvaja igrače: Bivši fudbaleri Partizana iskreni pred derbi - Samo da se pobedi!
Vulićević i Ostojić u dresu crno-belih - Copyright MN Press

Bliži se još jedan Dan D za fudbalsku Srbiju, 171. večiti derbi između Partizana i Crvene zvezde igraće se u sredu, na stadionu u Humskoj ulici, sa početkom u 19 sati.

Crno-beli večitog rivala dočekuju u boljem raspoloženju i nizom pobeda, dok su crveno-beli na startu sezone igrali odlično, ali su trenutno u padu forme. Ipak, to ne treba da zavara, naročito što je derbi utakmica sa pobednim emocijama i motivacijom.

To najbolje znaju i bivši igrači, pa su za Sportski žurnal govorili Miroslav Vulićević i Bojan Ostojić.

- Činjenica je da Partizan prima mnogo golova, ali kad sačuvate mrežu, igrači dobiju još više na samopouzdanju. To je nešto na čemu bi trebalo da radi cela ekipa, a ne samo dva igrača. Mihajlo Ilić je veoma talentovan momak, bio je kod nas u omladincima, dobro ga poznajem, Svetozar Marković je dosta napredovao, ali ne može sve da zavisi od njih. Moraju i ostali da se uključe. Na stručnom štabu je da popravi te stvari, nekada nemate ni sreće, pa primite spektakularan gol - naveo je Vulićević, pa dodao:

- Zvezda ima jači tim, uložila je mnogo, ali kad govorimo o derbiju, takve stvari su marginalne i na utiču na rezultat. Partizan igra pred svojim navijačima, imaće podršku i vetar u leđa. Veći motiv od toga ne treba, derbi se igra na inspiraciju, odluče jedan ili dva igrača, Sve je drugačiji pred derbi, vazduh je drugačiji, atmosfera...

A sa kolegom iz defanzivne linije crno-belih, saglasan je i Bojan Ostojić, koji je kratko naveo:

- Partizan ima odličan tim i može da savlada Crvenu zvezdu! Verujem da će izbiti na prvu poziciju posle večitog derbija. Nikada nisam voleo da komentarišem ko bi mogao da reši derbi. Neka postigne gol bilo ko, samo da se pobedi.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike