Partizanov Zahid obećava pred derbi: Verujem da smo biti bolji tim od Zvezde i da ćemo pobediti

23.09.2023

12:56

0

Autor: D. P.

"Ćutimo i radimo", poručio Partizanov "džoker"

Partizanov Zahid obećava pred derbi: Verujem da smo biti bolji tim od Zvezde i da ćemo pobediti
Zahid i Nikolić - Copyright FK Partizan

U utakmici 8. kola Mozzart bet Super lige Srbije, Partizan je savladao ekipu Železničara iz Pančeva rezultatom 1:2. Golove su postigli Mateus Saldanja i Gajas Zahid.

Jedan od junaka pobede Zahid tvrdi da je znao kako će meč u Pančevu biti težak za njegovu ekipu.

Ponovo ste srećni na kraju, ali opet je bilo stresno?

- Da, nadam se i poslednji put! Ali to je fudbal, nije lako igrati na ovakvom terenu, veštačka trava, suv je teren. Nisu to izgovori, jednostavno znali smo da će biti teška utakmica. Mi smo naš posao odradili. Oni su imali penal i sem toga nisu stvorili šansu, dok smo ih mi imali puno. Mogli smo da postignemo još golova, ali srećni smo zbog pobede. To je najvažnije! Moraš da pobeđuješ u ovakvim utakmicama ako želiš da završiš na vrhu tabele. Sve se svodi na to da nastavimo da radimo, da se borimo i nadam se da ćemo imati manje stresne utakmice u budućnosti.

FK Partizan
 

Večiti derbi je za pet dana, šta je sada najvažnije?

- Ćutimo i radimo. Derbi je derbi, biće teška utakmica. Biće puno borbe na terenu, moraćemo da damo sve od sebe i verujem da ćemo biti bolji tim i pobediti.

U timu ima mnogo stranaca, da li su i oni svesni koliko je večiti derbi važan za Partizan?

- Da, mislim da znaju. Jedva čekam da osetim atmosferu derbija. Igrao sam ih puno do sada, znam šta on nosi sa sobom. Večiti derbi nije poznat samo u Srbiji i na Balkanu već u celom svetu. Verujem da ćemo dati sve od sebe i pobediti!

U Pančevu su navijači ispunili stadion!

- Svi su mi po dolasku govorili kakve navijače Partizan ima i da je takva podrška nešto što je na derbijima retko viđeno na Balkanu i Evropi! Zaista želim da ispune stadion i da nas, na terenu, prožme njihova energija. Hvala im na podršci u Pančevu!

 

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike