Mrkela veruje u pobedu u večitom derbiju! Tako je uvek bilo i biće!

25.09.2023

08:02

0

Autor: A. S.

Sportski direktor crveno-belih siguran pred novi okršaj sa Partizanom

Mrkela veruje u pobedu u večitom derbiju! Tako je uvek bilo i biće!
Mitar Mrkela - Copyright MN Press

Tek što je počela nova sezona Superlige, a već će se igrati 171. večiti derbi. Susretu koji je na programu u sredu od 19 sati, domaćin će biti Partizan, na stadionu u Humskoj ulici.

U ovom trenutku, crno-beli su u nešto boljoj seriji, dok su crveno-beli pretrpeli neugodan poraz od Čukaričkog, a tekućeg vikenda nisu igrali. 

Ipak, trenutna forma i niz pobeda i poraza, ništa ne predstavlja u derbiju. To je meč sa posebnom težinom i značajem, pa će igrači oba tima biti silno motivisani.

Pred novi okršaj "večitih", govorio je i sportski direktor Crvene zvezde, Mitar Mrkela i istakao da veruje u buđenje svog tima.

Cilj u Evropi?

- Cilj je da prođemo grupu u Evropi. Želimo da igramo proleće i smatram da imamo kvalitet za tako nešto - smatra sportski direktor kluba iz Ljutice Bogdana.

- Ovim prelaznim rokom započeli smo novi ciklus. Promenili smo trenera, mnogo igrača. Kada podvučemo crtu, smatram da smo odradili veoma temeljno i kvalitetno ovaj prelazni rok. Doveli smo mnogo vrhunskih igrača – istakao je Mrkela, prenosi Sportski žurnal, pa se osvrnuo na predstojeći derbi:

- Svaki derbi je uvek neizvestan. Tako je uvek bilo i biće. Verujem u stručni štab, igrače, naš kvalitet i u to da ćemo u sredu pobediti.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike