Belingem spasio Real bukvalno u poslednji čas, Galatasaraj se nestvarno vratio!

20.09.2023

20:48

0

Autor: P.K.

Vrlo uzbudljivo je bilo u prvim mečevima u sredu

Belingem spasio Real bukvalno u poslednji čas, Galatasaraj se nestvarno vratio!
Džud Belingem - Copyright Tanjug/AP Photo/Manu Fernandez

Fudbaleri Real Madrida pobedili su Union Berlin sa 1:0 na svom terenu "Santjago Bernabeu" u prvom kolu Lige šampiona, golom koji je postigao Džud Belingem u nadoknadi vremena!

Union Berlin se solidno suprotstavio; nisu došli samo kao posetioci. Iako je Real Madrid kontrolisao igru, Luka Modrić i Džud Belingem su bili u centru pažnje. Međutim, mnoge lopte upućene ka Hoseluu nisu završile u mreži.

U drugom poluvremenu, dva puta su pogađali okvir gola, a Hoselu je zamalo postigao gol posle kombinacije sa Belingemom. Realu je nedostajao Vinisijus Žunior da probije odbranu nemačkog tima. Gosti su imali težak dan, ni sudija Eskas nije bio blag.

Na kraju, u poslednjim trenucima utakmice, Belingem je sa par metara postigao odlučujući gol u 94. minutu.

U meču između Galatasaraja i Kopenhagena, rezultat je bio 2:2.

Galatasaraj, tim sa velikim imenima, nije uspeo da ispuni očekivanja pod vođstvom Okana Buruka. Danci su dva puta prevarili odbranu Galatasaraja, prvo preko El Junusija a potom Dijoga Gonsalveša.

Ipak, stvari su se promenile u 73. minutu kada Elijas Jelert dobija isključujući karton. Tada Kopenhagen posrće i Galatasaraj brzo postiže dva gola putem Boija i Tetea. Oba tima su želela pobedu u grupi sa teškim protivnicima - Bajern i Mančester Junajted - ali su morali da se zadovolje podeljenim bodovima.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike