Rodri otkriva: Slabosti Zvezdinog Izraelca video naš rezervni golman, od njega smo dobili vredan savet!

20.09.2023

08:18

0

Autor: D. P.

Nekada treneri nisu toliko bitni

Rodri otkriva: Slabosti Zvezdinog Izraelca video naš rezervni golman, od njega smo dobili vredan savet!
Rodri daje gol Zvezdi - Copyright Profimedia

Izraelac na golu Crvene zvezde Omri Glazer pravio je čuda tokom prvog poluvremena i bio najzaslužniji za kratak period sreće navijača crveno-belih koji je je trajao od vodećeg gola Bukarija do izjednačenja Alvareza.

U drugom delu igre se dosta toga promenilo i kod samog Glazera. Drugi gol je bio njegova očigledna greška, a prema rečima junaka Sitijeve pobede Španca Rodrija, Izraelcu je pronađena slaba tačka.

Na nju je saigračima ukazao rezervni golman Stefan Ortega, Nemac španskog porekla koji je prošlo leto stigao iz Arminje Bilefeld.

- Nekada nije potrebno da šutirate jako. Sećam se da mi je Ortega na poluvremenu rekao da Glazer uvek obraća pažnju na prostor i da ne vodi računa o liniji gola. To je bio tako dobar savet  - rekao je strelac trećeg gola Rodri.

Tanjug/AP
Ortega na meču sa Arsenalom

- Znam da golovi nisu moja dužnost, ali osećam način na koji se protivnik brani i znam da možemo  ih spustiti duboko da bi dali vremena našim igračima iz drugog plana. To je nešto na čemu pokušavam da radim i da rastem. To nije moj najveći kvalitet, ali mogu da pomognem timu u nekim trenucima.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike