Ivanić ponosan na Zvezdino izdanje u Mančesteru: Dostojanstveno smo predstavili sebe i Srbiju!

20.09.2023

07:05

0

Autor: A. Š.

Iskusni vezista imao reči hvale za saigrače zbog svega što su pokazali protiv prvaka Evrope

Ivanić ponosan na Zvezdino izdanje u Mančesteru: Dostojanstveno smo predstavili sebe i Srbiju!
Mirko Ivanić - Copyright Profimedia

Vraća se Zvezda poražena iz Mančestera, ali bez osećaja gorčine zbog toga. Naprotiv, zbog svega što su izabranici Baraka Bahara pokazali protiv Sitija mogu da imaju razloga za određenu dozu zadovoljstva.

Bila je vrlo teška utakmica, ali smo to i očekivali, jer su oni šampioni Evrope i najbolja ekipa na svetu. Hrabro smo se borili i poveli, i dostojanstveno predstavili Zvezdu i Srbiju – kazao je posle meča Mirko Ivanić i istakao:

- Mogu samo da budem ponosan na saigrače, a jedino mi je žao što smo brzo primili gol u drugom poluvremenu. Ipak, smatram da je ovo najviše što smo mogli da pružimo. Takođe, mnogo smo se trošili u prvom poluvremenu, zapravo, u celoj utakmici, kada je reč o defanzivi. Igrali smo bez lopte mnogo, ali to je njihov stil i fudbal čak i kad je rival Real Madrid. Spremali smo se za to, ali moramo da budemo realni.

Pred crveno-belima je sada vikend pauze zbog odložene utakmice protiv TSC i nekoliko dana više za pripremu prvog derbija u sezoni, koji se igra naredne srede na stadionu Partizana.

 - U glavi mi je isključivo večiti derbi. To je najvažnija utakmica u sezoni, tako da ne želim da razmišljam još uvek o meču sa Jang Bojsom. Prioritet je Superliga - podvukao je Ivanić.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike