Bahar iz Mančestera najavljuje napad na Partizan, sa Gvardiolom ima poseban dogovor: Probali smo da igramo fudbal, ponosan sam!

20.09.2023

00:02

0

Autor: A. Š.

Trener Crvene zvezde ponosan na svoje izabranike uprkos porazu od Mančester sitija

Bahar iz Mančestera najavljuje napad na Partizan, sa Gvardiolom ima poseban dogovor: Probali smo da igramo fudbal, ponosan sam!
Barak Bahar - Copyright Profimedia

Zvezda je izgubila, ali se nije obrukala. Zvezda je vodila na poluvremenu, ali nema za čim da žali. Srpski šampion je na otvaranju nove sezone gostovao prvaku Evrope Mančester sitiju, koji je posle preokreta slavio 3:1. - Zvezda je imala prednost protiv najboljeg tima na svetu! Pokušali smo sve, pokušali smo da se borimo. Bila je dobra borba. Probali smo da igramo fudbal. Ponosan sam na svoje igrače. Možemo da se pogledamo u ogledalo i da kažemo da smo dali sve o sebe – rekao je posle meča trener crveno-belih Barak Bahar i otkrio poseban dogovor koji ima sa Gvardiolom:

- Nije tajna, pričali smo i pre meča. Dogovorili smo se da posle utakmice popijemo vino u Beogradu.

Uoči početka meča Bahar je malo iznenadio ubacivanjem u prvu postavu debitanta Đigu, ali se ispostavilo da nije pogrešio.

- Hteo sam da pustim Đigu da igra u ligi, ali nije bio spreman. Ima nekoliko treninga sa nama. Ovo je bila dobra prva utakmica za njega, rešio sam da se kockam. Takođe, Glazer je imao veoma dobru utakmicu. Rodić je igrao drugačije u odbrani i u napadu. Morali smo da kombinujemo. Odlično je odigrao i dao je sve od sebe u teškoj utakmici protiv ovakvog protivnika.

Crveno-beli će predstojećeg vikenda imati slobodan termin s obzirom da su odložili meč sa TSC-om, pa ih prva naredna utakmica očekuje naredne srede na gostovanju protiv Partizana.

- Znamo da je veoma važno da dobijemo derbi nakon poraza koje smo imali. Znam koliko to svima znači navijačima, svima koji vole Zvezdu. Sada ćemo razmišljati samo o Partizanu, a ne o Jang bojsu – kazao je Bahar, uz još jedan osvrt na meč sa Sitijem.

- Teško je izdržati, drugačiji je ovo i teren, mnogo se više trči. Nije lako napraviti adaptacije na ovakav tempo. Mnogi od mojih igrača su preživeli svih 90 minuta danas. Verujem da ćemo protiv Partizana i Jang bojsa igrati u ovom tempu - zaključio je izraelski stručnjak na konferenciji za medije posle meča na „Etihadu“.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike