Menadžer Njukasla šokirao svet! Nikada nisam bio na utakmici Lige šampiona!

19.09.2023

12:33

0

Autor: G. F.

Edi Hau održao neobičnu konferenciju pred gostovanje Milanu

Menadžer Njukasla šokirao svet! Nikada nisam bio na utakmici Lige šampiona!
Edi Hau - Copyright Tanjug/AP

Počinje Liga šampiona, u klubovima koji su izborili učešće u elitnom takmičenju danima unazad je usijana atmosfera.

Posebno ako su tu prvi put ili se vraćaju posle duže pauze. Jedan od takvih klubova je Njukasl, engleski predstavnik koji za početka gostuje Milanu.

Menadžer "crno-belih" Edi Hau šokirao je svet više nego zanimljivim izlaganjem na konferenciji za medije. Već prva rečenica bila je dovoljna da ga svi do kraja pažljivo saslušaju, a imao je šta da kaže.

- Nikada nisam otišao na neku utakmicu Lige šampiona, bio sam previše zauzet svojim poslom! Nisam ni o ovoj utakmicu razmišljao na taj način, to je samo fudbalska utakmica. Ipak, mislim da će ovo biti za ponos, kako za mene, tako i za sve koji su povezani sa Njukaslom. Vratili smo se u Ligu šampiona - rekao je Hau, pa nastavio:

- Ponavljam, to je samo još jedna fudbalska utakmica i tako treba da joj pristupimo. Jeste, važna je, moraćemo da budemo najbolji što možemo, ali jedina razlika u odnosu na druge mečeve je u tome što smo duže putovali.

 

 

Italijanski novinari su pitali i kakvi su utisci igrača, odnosno da li će ići u obilazak čuvenog San Sira.

- Mislim da je to precenjeno, ali to je samo moje mišljenje. Neki od igrača su bilo ovde i ranije, neki nisu. Ali, to je samo teren!

Milan i Njukasl otvaraju ovogodišnje izdanje Lige šampiona, a susret na San Siru počinje u 18.45.

BONUS VIDEO:

 

#VMS_650765c7951edcda24b2f63b{width:100%;display:flex;align-items: center;justify-content: center;}@media (max-width: 760px) {#VMS_650765c7951edcda24b2f63b > div{width:calc(95vw - 30px) !important;height: calc((95vw - 30px) * 9 / 16) !important;}}
 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike