Nismo želeli odlaganje meča sa Zvezdom! Lazetić smatra da takve stvari nisu fer prema ostalim klubovima!

17.09.2023

15:17

0

Autor: G. F.

TSC i crveno-beli trebao je da igraju 23. septembra, ali imaju obaveze na evropskoj sceni

Nismo želeli odlaganje meča sa Zvezdom! Lazetić smatra da takve stvari nisu fer prema ostalim klubovima!
Žarko Lazezić - Copyright MN Press

Iako nije nelogično, nije se svima svidelo...

Utakmica između Crvene zvezde i TSC koja je trebalo da bude odigrana 23. septembra, odložena je zbog učešća ova dva klub a u evropskim takmičenjima.

Obrazloženje je sasvim realno i svrsishodno, ali menadžer kluba iz Bačke Topole Žarko Lazetić, razmišlja nešto drugačije.

- Ja sam protivnik odlaganja utakmica. Niti sam tražio da se odloži utakmica, niti želim da se utakmice odlažu. Koliko nam odgovara ili ne odgovara, to je hipotetički. Znam da postoje pravila, termini utakmica i da se to promenilo. Da li nama odgovara što ćemo igrati sa Zvezdom u nekom terminu Kupa? Za koliko vremena? Ja to ne želim... Mislim da nije prema svim protivnicima korektno  - rekao je Lazetić, a preneo mozzartsport.

Šef struke TSC podsetio je da je odbio odlaganje utakmice sa Radničkim iz Kragujevca između dva susreta sa portugalskom Bragom.

- Nisam želeo da odlažem ni Radnički Kragujevac kada smo imali pravo, između dve Brage i zbog toga smo protiv Brage u drugoj utakmici izgledali kako smo izgledali, jer je bilo malo razmaka. Ali, takva su pravila svuda u Evropi. Svi imaju utakmice na tri dana, mi smo sada u tome, spremali smo se za to. Spremao sam igrače na to da igraju na tri, četiri dana. Imamo roster da to igramo. Možda bi primili pet golova i u petak uveče došli iz Londona, hipotetički, nama odlaganje možda i odgovara, ali ja to nisam želeo, niti TSC.

Crvena zvezda u utorak, 19. septembra gostuje Mančester sitiju, a dva dana kasnije TSC igra sa Vest Hemom u Londonu. Treba napomenuti i da "ranjene" crveno-bele 27. septembra čeka i večiti derbi sa Partizanom u Superligi.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike