Navijači Junajteda besni, Teh Hag smiruje: Ništa ne brinite - preokrenućemo ovo u našu korist!

17.09.2023

14:43

0

Holanđanin smatra da sve rade po planu i da je pitanje vremena kada će krenuti dobri rezultati

Navijači Junajteda besni, Teh Hag smiruje: Ništa ne brinite - preokrenućemo  ovo u našu korist!
Erik Ten Hag - Copyright Tanjug/AP Photo/Peter Dejong

Menadžer Mančester junajteda Erik Ten Hag smatra da njegova ekipa nije u krizi, iako su iz pet kola osvojili samo šest bodova i nalaze se na 13. mestu u Premijer ligi.

Holanđanin je uveren da će sve doći na svoje i da će oni krenuti sa pobedama i približiti se timova iz vrha.

- Moramo da se držimo zajedno, preokrenućemo mi ovo. Moramo da se držimo našeg plana. Na poslednja tri meča se videlo da možemo da igramo dobro i da stvaramo šanse. Međutim, moramo da napravimo neka poboljšanja u igri - poručio je Ten Hag.

Menadžer Junajteda svestan je da su navijači rezignirani početkom sezone, ali isto tako veruje da ova ekipa ima potencijal za velika dela.

- Mislim da kriza nije prava reč za ovo što nam se događa. Svi se trudimo i verujem da ćemo uskoro pokazati što se od nas očekuje. Naravno da smo razočarani, ovo nije način na koji smo očekivali nastavak sezone nakon reprezentativne pauze. U prvom poluvremenu imali smo dosta prilika koje nismo iskoristili, pa je bilo dosta razočaranja u svlačionici. Jasno, razloga za brigu ima, ekipa mora da igra bolje, pojedini igrači moraju da preuzmu veću odgovornost. Verujem da će se to uskoro da se dogodi - zaključio je Ten Hag.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: M. N.

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike