Sknadal: UEFA pod hitno da reaguje - albanski reprezentativac provocirao tetovažom Srbiju! (Video)

11.09.2023

15:22

0

Mirilend Daku promovisao terorističku organizaciju "OVK"

Sknadal: UEFA pod hitno da reaguje - albanski reprezentativac provocirao tetovažom Srbiju! (Video)
sramna tetovaža albanskog fudbalera - Copyright Printscreen/Twitter

Dogodio se ogroman skandal na meču izmjeđu selekcija Albanije i Poljske u kvalifikacijamama za plasman na EP.

Niame, domaćini su slavili sa 2:0, a meč je obeležila situacija iz 62. minuta kada je reprezentativac Albanije Mirilend Daku proslavio pogodak tako što je skinuo dres, a pritom na njegoviom leđima je bila tetovaža terorističke orgnazacije "OVK", paravojne informacije koja se borila za otcepljenje Kosova i Metohije od Srbije.

Na ramenu albanskog fudbalera stajala je tetovaža "Katana" broj 138 i noga koja stoji na kamenu koja simbolizuje granicu nekadašnje Jugoslavije i Albanije.

Albanci sa Kosova taj kamen koriste kao simbol za "albansko-albansku" granicu, odnosno smatraju da je granica nestala kada su jedinice paravojne OVK stigli na pozicije gde su nekada bile karaule za jugoslovenske vojnike. 

Upravo u tim predelima život je izgubio albanski terorista Agim "Katana" Ramadani, vođa 138. brigade OVK kojoj je Daku posvetio tetovažu na svom telu. 

Ostaje da se vidi da li će zbog ovog skandala reagovati UEFA, jer poznato je da Evropska kuća fudbala striktno zabranjuje političke parole na takmičenjima koje su pod njenim ingerencijama.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: M. N.

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike