Dobro se setio, Vučelić podneo ostavku! Protesti Grobara i očajni rezultati učinili su svoje!

30.08.2023

12:47

1

Autor: 24sedam

Predsednik FK Partizan se povukao sa funkcije

Dobro se setio, Vučelić podneo ostavku! Protesti Grobara i očajni rezultati učinili su svoje!
Milorad Vučelić - Copyright MN Press

Prvi čovek Fudbalskog kluba Partizan Milorad Vučelić podneo je ostavku, prenose Večernje novosti, list u kome je on i glavni urednik.

Iako ništa nije nagoveštavalo ovakav rasplet situacije izgleda da su protesti Grobara u kombinaciji sa očajnim rezulatima crno-belihi i govoto sigurnom ispadanju iz Evrope, uticali na to da predsednik kluba konačno povuče konkretan potez i napustio funkciju.

Odavno je već svima jasno da rukovodstvo Partizana ne radi dobar posao po nekadašnjeg velikana iz Humske, ali su Vučelić i Vazura čuvali svoje funkcije daleko bolje od načina na koji su čuvali crno-bele. Doveli su klub do niskih grana, navijači su im potpuno okrenuli leđa... I ostavka je napokon stigla.

Mnogi će reći da je morala da stigne mnogo, mnogo ranije, mnogi će se setiti da je Vučelić već jednom učinio isto, pa je ekspresno vraćen u fotelju, a mnogi će konstatovati da je dobro što je napokon bivši. Naravno, ukoliko ne bude nekog novog preokreta u celoj priči.

I dok je svima jasno da je tandem Vučelić/Vazura upropastio crno-bele, sada već bivši predsednik objasnio je povlačenje sa mesta predsednika. U najmanju ruku bez trunke stida je pričao o odlasku sa funkcije:

- Vršio sam je dugo godina radeći u okviru statutarnih ovlašćenja, a po najvećoj i najboljoj meri svojih mogućnosti. Teška srca i mirne savesti - više ne mogu. I zato podnosim ostavku na položaj predsednika i izražavam veliku zahvalnost svojim saradnicima i svima onima koji su mi, u ovim za Partizan složenim vremenima, pomagali - naveo je Vučelić za Novosti.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike