Zvezda hoće evropsko proleće! Bahar ima jasan cilj posle paklenog žreba!

31.08.2023

20:13

0

Autor: 24sedam

Rival je između ostalog i prvak Evrope i branilac trofeja

Zvezda hoće evropsko proleće! Bahar ima jasan cilj posle paklenog žreba!
Copyright MN Press

Fudbaleri Crvene zvezde igraće u veoma jakoj grupi u Ligi šampiona, a u njoj su i prvak Evrope Mančester siti, RB Lajpcig, kao i Jang Bojsa.

O žrebu u Monaku, pričao je i Barak Bahar, šef stručnog štaba prvaka Srbije.

- Dugo smo iščekivali žreb, naravno i razmišljali o mogućim rivalima. Svaki tim u Ligi šampiona ima neverovatan kvalitet, možemo da kažemo da smo zadovoljni protivnicima i da nas očekuje šest interesantnih mečeva. Veoma je bitno da se dobro pripremimo, moramo da budemo na visini zadatka kako bismo ostvarili zacrtan cilj, a to je da obezbedimo evropsko proleće.

Crvena zvezda je evropski i svetski šampion, potrudićemo se da je reprezentujemo na pravi način, koji je dostojan ovako velikog kluba - istakao je Bahar koji ne sumnja da će podrška navijača biti velika.

- Očekuju nas tri utakmice na Marakani, siguran sam da ćemo imati veliku podršku i da će navijači ispuniti tribine. Međutim, ne plašimo se ni mečeva koje ćemo odigrati na gostujućem terenu, Zvezdini navijači su uvek uz ekipu, biće naš dvanaesti igrač i u predstojećoj grupnoj fazi - zaključio je Izraelac.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike