Čukarički ima preduslove za spektakl! Petrović otišao u London, ali Brdo ne zaboravlja!

31.08.2023

11:35

0

Autor: A. S.

Čuvar mreže Čelsija, veruje da Brđani mogu do podviga

Čukarički ima preduslove za spektakl! Petrović otišao u London, ali Brdo ne zaboravlja!
Đorđe Petrović - Copyright Profimedia

Fudbaleri Čukaričkog večeras od 20 sati igraju revanš meč kvalifikacija za Ligu Evrope sa ekipom Olimpijakosa na novom stadionu "Dubočica" u Leskovcu.

Brđani neće imati lak posao, ukoliko žele u glavni žreb moraju da nadoknade 3:1 iz prvog susreta, a reči podrške i bodrenja uputio im je bivši igrač, Đorđe Petrović.

Novi golman Čelsija potpisivanjem ugovora sa londonskim velikanom postao je najskuplje plaćeni srpski golman, ali je pokazao da ne zaboravlja odakle je krenuo i gde je učio.

- Uvek sam uz moj bivši klub, pratim sve mečeve Čukaričkog. Ekipa se menja, ali je jezgro tima zadržano, tu je dosta momaka sa kojima sam delio svlačionicu. Želim da ih podržim, biću njihov najveći navijač. Treba da veruju da je u fudbalu sve moguće, a mnogo im znači gol koji su postigli u Atini. Biće teško, ali šansa postoji. Siguran sam da će momci dati sve od sebe, da će stručni štab na najbolji mogući način pripremiti ekipu. Verujem i da će Čukarički na prelepom novom stadionu "Dubočica" imati sve preduslove za istinski fudbalski spektakl - rekao je Petrović i dodao:

- I kad sam bio u Čukaričkom, najveće utakmice su bile one koje smo igrali u Evropi. Sećam se meča protiv Hamarbija u Stokholmu i neverovatne atmosfere, mogu samo da zamislim kako je bilo igračima u Atini protiv Olimpijakosa. Ekipa nema priliku da svakog vikenda igra mečeve tog nivoa, ali verujem da će Čukarički biti sve bolji s obzirom na to da ima obezbeđenu grupnu fazu nekog od evropskih takmičenja. Verujem da će igrači dati maksimum, to je najbitnije.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike