Srpskim navijačima Liverpula laknulo: Provokator Šaćiri više nije član kluba sa Enfilda!

23.08.2021

10:39 >> 12:39

0

Reprezentativac Švajcarske prodat Lionu za 11 milona evra

Srpskim navijačima Liverpula laknulo: Provokator Šaćiri više nije član kluba sa Enfilda!
Copyright MN Press/Marko Metlaš

Mnogo je u Srbiji ljudi koji najviše vole da gledaju Premijer ligu, a logično je i da je veliki broj onih kojima je pri srcu Liverpul. Neka istraživanaj pokazuju da je mrtva trka između “crvenih sa Enfilda”, Mančester junajteda i Čelsija kada se radi o klupskoj pripadnosti među našim ljudima.

Oni koji navijaju za Liverpul poslednje tri godine bili su često prozivani zbog činjenice da je za klub igrao Đerdan Šaćiri, Švajcarac poreklom sa Kosova i Metohije, koji Srbima nije ostao u lepom sećanju. Što zbog gola na Svetskom prenstvu što zbog provokativnih proslava sa onim orlovima.

Sada je srpskim liverpulovcima laknulo, čelsijevci i junajtedovci više nemaju razlog da ih peckaju. Đerdan Šaćiri više nije član kluba sa Enfilda.

Posao je završen, Liverpul je prodao Šaćirija Lionu za 11 miliona evra, a u klubu nisu ništa prepuštali slučaju pa su već angažovali i zamenu za njega.

U pitanju je mladi Harvi Eliot (18), koji je automatski povučen sa pozjamice Blekburnu, pa će u anrednom periodu pokušati da se izbori za kakvu takvu minutažu.

Pročitajte još:

Neke najave kažu da ga menadžer Jirgen Klop ceni i da nije nemoguće da će tinejdžer dobijati više vremena na terenu nego što se očekuje, te da neće biti čudo ni ukoliko bude starter na nekim utakmicama. Može se odo ovog momka zaista mnogo očekivati, ali ipak kao realnija opcija deluje da će šansu dobijati “na kašičicu” i polako se boriti za mesto u timu.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Ono što je sigurno je da je Liverpul napravio dobar posao posle dugih pregovora sa Lionom. Prva ponuda koja je glatko odbijena iznosila je 4,6 miliona, a “tvrđenje pazara” se isplatilo pa je fudbaler rodom iz Gnjilana prodat za 11 miliona evra.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike