Mančester junajted je parkirao Rols Rojs u svoju defanzivnu liniju

14.08.2021

07:16 >> 07:33

0

Legenda Čelsija Džon Teri oduševljen dolaskom Rafaela Varana u Premijer ligu

Mančester junajted je parkirao Rols Rojs u svoju defanzivnu liniju
Copyright Tanjug/AP Photo/Bernat Armangue, File

Ništa bolje nego kad novajliju dočekaju lepe reči legendarnog kolege, pa još iz suparničkog tabora. Tako, naime, izgleda dolazak Rafaela Varana u Mančester junajted, koga je javno pohvalio legendarni Čelsijev štoper ikapiten Džon Teri.

Bivši reprezentativac Engleske i dsokorašnji asistent u stručnom štabu Aston Vile, izjavio je za pojačanje “crvenih đavola” iz Real Madrida da je on Rols Rojs među fudbalerima

– Mislim da su ljudi u pravu kada kažu da čak i takvom igraču treba vremena da se prilagodi. Ali siguran sam da će fudbaler koji je osvojio Svetsko prvenstvo i Ligu šampiona igrati odmah. Mislim da je pozicija centralnog beka poslednjih godina bila najproblematičnija za Mančester junajted, pa je dobro videti da su angažovali najboljeg igrača na tržištu na toj poziciji. On i Megvajer bi trebali da imaju odličnu vezu. Da budem iskren, ovaj par me podseća na moj tandem sa Rikardom Karvaljom – rekao je Teri objasnivši zašto je Francuz kao skupoceni auto:

– Za Mančester junajted, Varan je Rols Rojs, njegova agresivnost i igra loptom su impresivni. On je jedan od najboljih igrača i radujem se njegovom nastupu u Premijer ligi.

Teri se trenutno nalazi na dužem odmoru od fudbala. Na ovaj korak se odlučio želeći da više vremena provede sa porodicom i prijateljima, jer je posle igračke karijere koja je završena u Aston Vili 2018. godine, odmah prihvatio da bude deo stručnog štaba.

Teri je izjavio krajem jula da će posle odmora krenuti na put celom Evropom, gde će odlaziti u posete najvećim klubovima kako bi se upoznao sa sistemom rada najboljih trenera na kontinentu.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike