Zvezda u Moskvi pronašla napadača za Ligu šampiona! Pregovori sa Lokomotivom se lome oko jedne stavke!

29.08.2023

21:26

0

Crveno-beli žele dodatno da ojačaju najistureniji deo tima pred izazove u elitnom takmičenju

Zvezda u Moskvi pronašla napadača za Ligu šampiona! Pregovori sa Lokomotivom se lome oko jedne stavke!
Vilson Isidor - Copyright Profimedia

Dok Barak Bahar sa svojim stručnim štabom i fudbalerima kroz početak Superlige Srbije hvata zalet za jesen u Ligi šampiona, rukovodstvo kluba iz Ljutice Bogdana pokušava dodatno da ojača tim. Vrelo leto bilo je na najvećem srpskom stadionu, ali pravi „kapitalac“ mogao bi da stigne na „Marakanu“ u finišu prelaznog roka.

Kako piše „Mozzart sport“, crveno-beli su naciljali ofanzivca moskovske Lokomotive Vilsona Isidora (23).

Odgovorni na stadionu „Rajko Mitić“ žele nekadašnjeg francuskog reprezentativca u svim mlađim kategorijama na jednogodišnju pozajmicu, a beogradski portal piše da se trenutno pregovori dva kluba lome oko jedne stavke.

- U pregovorima se trenutno vodi najveća borba oko modela otkupa na isteku pozajmice. Moskovljani žele da on bude obavezan na kraju sezone, dok crveno-beli žele da imaju mogućnost otkupa igrača koji sa Lokomotivom ima ugovor do jula 2026. godine -  piše „Mozzart sport“.

Isidor je rođen u Renu, profesionalnu karijeru počeo je u Monaku, ali u Kneževini nije uspeo da ostavi veći trag. Posle dve pozajmice, prošle godine ga je Lokomotiva kupila 3.5 miliona evra. U moskovskom klubu odigrao je dosad 35 utakmica na kojima je postigao 16 golova i upisao još četiri asistencije.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Mozzart sport

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike