Atletiko Madrid i Žoao Feliks – definitivno je kraj! Samo zbog jednog kluba Portugalac je spreman da ostane u Evropi!

29.08.2023

16:58

0

Autor: A. Š.

Ofanzivac već izdao kuću u kojoj živi u Madridu, ukoliko ne stigne poziv koji čeka karijeru nastavlja u Saudijskoj Arabiji

Atletiko Madrid i Žoao Feliks – definitivno je kraj! Samo zbog jednog kluba Portugalac je spreman da ostane u Evropi!
Žoao Feliks - Copyright Profimedia/Diego Radames/SOPA Images

Stigao je kao portugalsko čudo od deteta u madridski Atletiko, ali Žoao Feliks na „Metropolitanu“ nikada nije uspeo da ostvari pun potencijal, koji su mu najveći fudbalski analitičari predviđali dok je nosio dres Benfike.

Tek na momente je portugalski reprezentativac uspevao da zasija očekivanim sjajem, ali je to bilo premalo da bi zavredeo kredit kod navijača „jorgandžija“, kojima je ovog leta čekanje Feliksa dozlogrdilo.

Veliki uticaj za situaciju u kojoj se našao snosi i sam fudbaler, izjavom da mu je od detinjstva san da nosi dres Barselone, zbog čega poslednjih dana proživljava možda i najteže trenutke u karijeri, trpeći uvrede nezadovoljnih Atletikovih fanova gotovo na svakom koraku.

Zbog toga se rastanak dve strane u finišu letnjeg prelaznog roka nameće kao najbolje rešenje za sve, a da će tako biti govore i informacije do kojih su došli španski mediji, da je Feliks već iznajmio kuću u kojoj živi u Madridu, te da ima rok od mesec dana da se iseli.

„Revelo“ piše da Portugalac sada ima dve opcije. Tačnije, sam ih je odabrao… Njemu je najveća želja da karijeru nastavi u Barseloni, koja nema ništa protiv da završi transfer, ali mora da ispoštuje propise finansijskog fer-pleja. Svestan je Feliks da će Katalonce možda čekati i do poslednjih minuta letnjeg prelaznog roka, a ukoliko mu propadne prelazak na „Nou Kamp“, ofanzivac će se otisnuti put Bliskog Istoka.

„Revelo“ podseća da je Al Hilal ovog leta već poslao ponudu na adresu madridskog Atletika „tešku“15 miliona evra, ali je ona odbijena jer se radilo o jednogodišnjoj pozajmici.

Ipak, okolnosti su se u međuvremenu i te kako okrenule. Čelnici „jorgandžija“, svesni činjenice da bi ostanak Feliksa mogao da bude ozbiljan kamen oko vrata celog tima, u finišu letnjeg prelaznog roka spremni su i na pozajmicu, pod uslovom da zainteresovani klub plati određenu svotu kao kompenzaciju, uz potpuno preuzimanje igračeve plate.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike