Milošević pobesneo: Ovako više ne može, biće rezova!

23.08.2021

14:09 >> 14:11

0

Autor: Milan Nastić

Trener Olimpije razočaran prisutupom svojih igrača u poslednjem meču

Milošević pobesneo: Ovako više ne može, biće rezova!
Copyright MN Press

Olimpiji, koju sa klupe vodi Savo Milošević nalazi se u seriju loših rezultata, jer su od pet poslednjih utakmica doživeli čak četiri poraza.

Ljubljančani su u poslednjem kolu slovenačkog prvenstva poraženi od Brava sa 2:0, što je posebno razljutilo srpskog stručnjaka.

Pročitajte još

– Prvi put otkako sam postao trener Olimpije zaista sam razočaran. Iznad svega ponašanjem i odnosom prema utakmici. Rekao sam igračima već u svlačionici nagovestio da će biti promena, to je jasno. Neću da kažem kojih i nisu to kazne, ali neke stvari moramo da ispravimo. Ne prihvatam samo loš pristup. Ko se trudio, ali nije mogao, neće biti kažnjen, samo ukoren – poručio je Milošević.

Srpski stručnjak je posebno kivan na igrače koji treba da budu glavni u Olimpiji.

– Naši ključni igrači su razočarali, kad je tako onda je teško. Ali nema izgovora. Nisam bio ljut posle Kopera, jer sam očekivao da budemo izmoreni. Nisam se žalio ni posle Santa Klare, jer je pristup bio pravi, a izgubili smo od bolje ekipe. Nije bilo kajanja. Ovo protiv Brava je međutim druga priča. Pokušavam da nađem uzrok – zaključio je bivši trener Partizana.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike