"Grobari" blokiraju grad, hoće da oteraju upravu Partizana po svaku cenu - Najavljena protestna šetnja

26.08.2023

10:29

5

Autor: P.K.

"Adresa na koju treba usmeriti sav bes je uprava fudbalskog kluba Partizan"

"Grobari" blokiraju grad, hoće da oteraju upravu Partizana po svaku cenu - Najavljena protestna šetnja
Raniji protest "grobara" - Copyright MN Press

Boli i peče navijače poraz Partizana od Nordšelanda u kvalifikacijama za Ligu konferencija. To je najgori poraz u 21. veku i novo oličenje vladavine aktuelne vlasti, Miloša Vazure i Milorada Vučelića.

Posle šest godina bez titule, koja sada deluje kao pusti san, i četiri uzastopne godine bez trofeja, vodeći dvojac i dalje ne pokazuje nameru da preduzme bilo kakvu vrstu odgovornosti.

Kada se na to doda i ogromni dug i velika sramota da mesecima nema struje i opšti amaterizam, jasno je da je Partizan daleko, daleko od kluba kakav je bio.

Navijači Partizana, popularni "grobari" najavili su sada radikalizaciju protesta i blokiranje grada u pokušaju da oteraju upravu.

Prenosimo vam njihovo saopštenje:

- Grobari, navijači Partizana, ljubitelji fudbala,

Nemamo prava da budemo ljuti na igrače Partizana! Pobede i porazi  su sastavni deo fudbala a i života generalno. Da je prijatno, nije ni malo! Da smo besni i ogorčeni, jesmo, do srži!

Adresa na koju treba usmeriti sav bes je uprava fudbalskog kluba Partizan. Oni su apsolutni krivci za položaj kluba i stanje u njemu. Poraz od 5:0 nije ni prvi ni poslednji koji ćemo doživeti ali se diletantskom načinu vođenja kluba mora stati na put!

Pozivamo sve navijače Partizana da nam se pridruže na protestnom skupu i šetnji koju ćemo organizovati 31. 8. pre revijalne revanš utakmice protiv Nordšelanda u Beogradu.

Skup je kod Terazijske česme u 18 časova nakon čega ćemo prošetati do stadiona JNA i jasno reći šta mislimo o upravi kluba.

Probudite se, aktivirajte se, dogorelo je!

31. 8. 18č -TERAZIJE

UPRAVA NAPOLjE! – piše u saopštenju.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike