Debakl Partizana, bruka i sramota! Mediji u regionu bruje o blamaži Valjka: Šamar od kojeg se dugo neće oporaviti!

24.08.2023

23:31

0

Autor: A. Š.

Mediji u nekadašnjim jugoslovenskim republikama ispratili su potop crno-belih u Danskoj

Debakl Partizana, bruka i sramota! Mediji u regionu bruje o blamaži Valjka: Šamar od kojeg se dugo neće oporaviti!
Mateus Saldanja - Copyright Promo/FK Partizan

Nije prvi put da u modernoj istoriji Partizan bude „petardiran“, ali čini se da nijedna od nekoliko evropskih blamaža u 21. veku nije bila mučna za gledanje kao ova večeras protiv Nordšelanda.

Danski vicešampion je na svom stadionu, u prvom meču plej-ofa Lige konferencija, razmontirao Valjak na najsitnije delove (5:0), što nije moglo da prođe neopaženo ni u regionu.

Najžešći je bio bosanskohercegovački potal „Sportsport.ba“, koji je tekst naslovio sa „Bruka i sramota: Šamar za Partizan od kojeg se neće dugo oporaviti!“, a u njemu napisao kako su fudbaleri crno-belih imali noć za zaborav i da su se propisno obrukali.

Portal „Klix“ je pod naslovom „Partizan doživeo jednu od najvećih evropskih bruka ikada, o golčini Danca bruji internet“, dodao da crno-beli ove sezone ne blistaju, ali da se današnjem debaklu niko nije nadao.

Hrvatski „Index“ je samo konstatovao da je Partizan doživeo debakl u plej-ofu Lige konferencija, uz konstataciju da je rezultat mogao da bude i gori po crno-bele jer su tokom celog susreta bili u opasnosti za primanje novih golova.

Podgoričke „Vijesti“ su se složile da je Valjak doživeo debakl, uz opasku novinara da „protiv ovakvog, verovatno nikad slabijeg, Partizana danski Nordšeland izgleda kao Mančester siti“.

- Danski tim je bio toliko dominantan protiv crno-belih da je izgledalo da može da postigne gol u bilo kom trenutku. Dao ih je ukupno pet i praktično osigurao plasman u grupnu fazu Lige konferencija – između ostalog pišu „Vijesti“.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike