Kapiten Partizana upozorava - Nije to ista ekipa koju smo pobedili pre pet godina! Marković objašnjava šta je razlika

23.08.2023

12:11

0

Autor: P.K.

Marković je igrao u tim mečevima. Jasno je da ne mogu da se porede

Kapiten Partizana upozorava - Nije to ista ekipa koju smo pobedili pre pet godina! Marković objašnjava šta je razlika
Svetozar Marković - Copyright MN Press

Partizan je otputovao u Dansku na duel sa Nordjelandom u baražu za grupnu fazu Lige konferencija. Nije u najjačem sastavu, ali kapiten Svetozar Marković kaže da njegov tim ne treba da se opušta.

Crno-beli su pre pet godina igrali sa Nordsjelandom i oba puta ga pobedili, ali Marković kaže da je klub mnogo napredovao od tada i Partizan čeka zahtevna utakmica.

- Sigurno je da nas očekuje jedna zahtevna utakmica. Mislim da su i oni dosta napredovali u odnosu na naše ranije mečeve, koje smo igrali  pre pet godina. Sigurno je da neće da bude lako, moramo da ostanemo koncentrisani fokusirani, pošto želimo da obezbedimo grupnu fazu Lige konferencija – rekao je Marković pred put.

On je istakao da veruje da će igrači Partizana brzo da se prilagode na teren stadiona Farum Park, koji je kapaciteta 10.300 posetilaca.

Marković je igrao pre pet godina, baš kao i Danilo Pantić, koji je izneo svoja očekivanja:

- Mnogo je vremena prošlo od tada, sigurno je da neće biti slična utakmica. Znamo da su dobra ekipa, pošto imaju mlade i talentovane igrače. Sigurno je da neće da bude lako. Partizan od prvog minuta mora da igra pametno i da igra na rezultat: Utakmice u plej-ofu se igraju glavom. I ne smemo previše da se zaletimo, pošto imamo dva meča.

Prvi meč igra se u četvrtak od 18.30, a revanš je sedam dana kasnije.

Bonus video:

TV Arena sport

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike