Partizan otišao u Dansku, Duljaj poveo 21 igrača i tri golmana - ovo je spisak, zna se ko je ostao u Beogradu (FOTO GALERIJA)

23.08.2023

10:17

0

Autor: P.K.

Poslednja prepreka ka Ligi konferencija, oni se bore u prvom duelu

Partizan otišao u Dansku, Duljaj poveo 21 igrača i tri golmana - ovo je spisak, zna se ko je ostao u Beogradu (FOTO GALERIJA)
Igrači Partizana na polasku u Dansku - Copyright partizan.rs

Partizan ima još jednu prepreku do grupne faze Lige konferencija, danski Nordsjeland. Prvi deo dvomeča igra se u gradu Farumu.

Crno-bela ekspedicija otputovala je jutros čarter letom iz Beograda za Dansku.

Partizan će na stadionu Farum park trenirati, a dan kasnije i igrati meč.

Trener Igor Duljaj poveo je na put 21 igrača i trojicu golmana:

Golmani: Aleksandar Jovanović, Nemanja Stevanović, Vanja Radulaški;

Odbrana: Aleksandar Filipović, Aranđel Stojković, Svetozar Marković, Mihajlo Ilić, Siniša Saničanin, Nikola Antić, Zlatan Šehović;

Vezni red: Frank Kanute, Aleksandar Šćekić, Danilo Pantić, Mateja Stjepanović, Mihajlo Petković, Bogdan Mirčetić, Ksander Severina, Kvinsi Menig, Bibars Natho, Aldo Kalulu;

Napadači: Mateus Saldanja, Nemanja Nikolić, Andrija Pavlović i Samed Baždar.

Put Kopenhagena nije krenuo novajlija Gajas Zahid, koji je ostao u Beogradu da potpiše ugovor. On će biti licenciran da pomogne u revanšu.

U sastavu nema ni Kristijana Belića, koji odrađuje crveni karton iz duela sa Sabahom. Među putnicima nema ni Marka Živkovića, Nikole Terzića, Nemanje Trifunovića i Janka Jevremovića.

Nordsjeland nije nepoznanica za Partizan, pošto su igrali  u sezoni 2018/19. u Ligi Evrope. Crno-beli su slavili oba puta, u Danskoj 2:1, a kod kuće 3:2.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike